​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​I mars 2015 gick Nextport ​Business Relocation Partner och JLL samman och är nu verksamma inom affärsområdet J​​​LL Corporate Solutions. Besök deras webbsida..


Denna hemsida används nu istället som en blogg om allt som har med företagande och lokaler att göra. Inläggen kan komma handla om att hitta butikslokaler i Stockholm, butiksstädning, kontorsstädning, fastighetsförvaltning, kontorsflytt och mycket annat. Trevlig läsning.

Låt en flyttfirma i Farsta hjälpa till med flytten nästa gång. Istället för att göra allt det hårda jobbet själv kan man boka hjälp av duktiga yrkespersoner.

De flesta kommer att flytta minst en gång under sina liv. Och de allra flesta som har genomfört en flytt kan vara ganska överens om att det är en tämligen tids- och energikrävande process. Helst hade man nog önskat att någon annan hade gjort jobbet åt en i detta läge. Men vänta nu, det finns ju faktiskt de som har som yrke att hjälpa andra att flytta!

Genom att boka en flyttfirma kan man bespara sig själv och sina nära och kära en hela massa jobb och slit. Är du boende i Farsta kan du hitta erfarna och duktiga flyttkarlar som gör jobbet åt dig och du kan lägga din energi på att fokusera på ditt nya hem.

Välkommen hjälp av flyttfirma i Farsta

Fördelarna med att anlita en flyttfirma i Farsta är många. Eftersom flytten för många är en slitsam process, kan det vara värt oerhört mycket att kunna leja bort flytten till någon erfaren person med sinne för att organisera en flytt och genomföra denna effektivt.

För äldre och rörelsehindrade personer är en flyttfirma också guld värd. Det kan avlasta och faktiskt rädda situationen för en person som kanske inte har möjlighet att genomföra en flytt på egen hand, eller har någon annan att be om hjälp heller.

Kolla med tidigare kunder innan du bokar flyttfirma

Man kan med fördel ta reda på vilken flyttfirma som är den bästa för ens egna ändamål genom att kolla lite på kundomdömen från andra som också anlitat flyttfirma. Viktigt är att man inte bara stirrar sig blind på priset, utan även tar med i beräkningen vad som ingår i tjänsten.

2 Feb 2024

Dags för en lokalförändring


Vår affärsidé
är att med arbetsplatsen som utgångspunkt öka lönsamheten för våra kunder.
Genom våra tre kompetensområden skapar vi kundvärde.

 

ringarna svensk rubriker

 

Allt fler företag anlitar Nextport för att få stöd och ledning genom en lokalförändring. Syftet är att projektet ska bli lönsamt och att det ska genomföras på ett effektivt sätt. Nextport erbjuder hyresgästrådgivning, flyttprojektledning och processledning vid en lokalförändring och agerar projektledare under hela eller delar av projektet.