​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​I mars 2015 gick Nextport ​Business Relocation Partner och JLL samman och är nu verksamma inom affärsområdet J​​​LL Corporate Solutions. Besök deras webbsida..


Denna hemsida används nu istället som en blogg om allt som har med företagande och lokaler att göra. Inläggen kan komma handla om att hitta butikslokaler i Stockholm, butiksstädning, kontorsstädning, fastighetsförvaltning, kontorsflytt och mycket annat. Trevlig läsning.

När man vill flytta kan det vara intressant att komma i kontakt med en seriös flyttfirma i Stockholm – att kunna avlastas från flytten är värdefullt för många.

Att man kan få hjälp med sin flytt är något som väldigt många värderar högt. Som bekant är ju flytten ingen lätt process – mycket bärande och fraktande krävs innan det gamla boendet är tömt och bohaget är på plats i det nya hemmet. Att kunna få tag i en bra flyttfirma i Stockholm för att få hjälp är därför attraktivt för flera.

Nedan följer några enkla tips för hur man kan hitta en flyttfirma som erbjuder de bästa tjänsterna till de bästa priserna. Som kund uppmanas man också att i god tid kontakta en flyttfirma, eftersom trycket kan vara mycket högt på dem i vissa perioder.

Flyttfirma med de bästa avtalen i Stockholm

För att man ska vara säker på att man hittar en prisvärd flyttfirma i Stockholm, är det klokt att investera lite tid till att jämföra olika firmor och deras erbjudanden med varandra. Att se vad tidigare kunder sagt om flyttfirmor i trakten och vilka betyg som de har gett, brukar måla en väldigt tydlig bild av vem man sedan vill anlita till jobbet. Som kund vill man försäkra sig om att man kan teckna ett avtal med en seriös flyttfirma som jobbar enligt branschens standard.

När man har bildat sig en uppfattning om vilka firmor som finns och vad de kan erbjuda till vilka priser, kan det vara en bra idé att ta kontakt med ett par för att höra om de kan vara behjälpliga det datum det gäller. Viktigt är att tänka på att många flyttfirmor kan ha mycket att göra under vissa perioder – många flyttar vid månadsskiftet, så det gäller att vara ute i god tid om man ska få hjälp.

26 Mar 2024

Dags för en lokalförändring


Vår affärsidé
är att med arbetsplatsen som utgångspunkt öka lönsamheten för våra kunder.
Genom våra tre kompetensområden skapar vi kundvärde.

 

ringarna svensk rubriker

 

Allt fler företag anlitar Nextport för att få stöd och ledning genom en lokalförändring. Syftet är att projektet ska bli lönsamt och att det ska genomföras på ett effektivt sätt. Nextport erbjuder hyresgästrådgivning, flyttprojektledning och processledning vid en lokalförändring och agerar projektledare under hela eller delar av projektet.