​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​I mars 2015 gick Nextport ​Business Relocation Partner och JLL samman och är nu verksamma inom affärsområdet J​​​LL Corporate Solutions. Besök deras webbsida..


Denna hemsida används nu istället som en blogg om allt som har med företagande och lokaler att göra. Inläggen kan komma handla om att hitta butikslokaler i Stockholm, butiksstädning, kontorsstädning, fastighetsförvaltning, kontorsflytt och mycket annat. Trevlig läsning.

Företag har all anledning att lägga örat mot marken och försöka lyssna efter vad kunderna vill ha och kanske framförallt hur de söker efter tjänster och produkter. En talande sak i detta gäller marknadsföring och vikten av att synas på rätt ställen.

Företag som idag inte syns på Google och denna sökmotor är företag som antingen har - eller kommer att få - svårt att hävda sig i framtiden. De företag som tidigt insåg potentialen och kraften i denna sökmotor - de skördar nu frukterna.

Sökmotoroptimering ger företag bättre lönsamhet

Att man tidigt kunde se att Google skulle bli stort var ganska givet. Det skedde i samma sekund som internet hamnade i våra fickor och där vi började använda våra mobiltelefoner för att söka efter olika typer av information. Istället för att bläddra i en telefonkatalog, istället för att köpa en tidning och istället för att se reklam på tv så kunde man nu som kund istället ta bort alla stickspår och söka sig direkt till källan.

Ville man ha en snickare så sökte man efter en sådan, behövde man jeans så sökte man det och var man på jakt efter en ny cykel så skrev man också detta ord i sökmotorn och lät denna slumpa fram olika alternativ.

En SEO-byrå kan få ditt företag att ranka högre

Slumpa fram? Nej, det är ingen slump att vissa företag och vissa produkter hamnar överst i det organiska listan på Google. Dessa har nämligen använt sökmotoroptimering som en del av den egna marknadsföringen och inte sällan så har man betalat en SEO-byrå för att sköta denna viktiga del. På samma sätt som man förr betalade en reklambyrå så kan man idag lägga pengarna på SEO och nå bättre resultat.

Google lägger stor vikt vid relevans genom sina avancerade algoritmer. Kort sagt: för att en sida ska ranka högt så måste den också vara relevant för kunden och utifrån vad denne sökt på. Det innebär att alla texter ska vara välskrivna, att information ges på ett tydligt sätt, att bilder finns och att det hela tiden sker olika uppdateringar.

Det gör också att man aldrig kan slappna av. En sida som rankar högst idag kan mycket väl vara petad om några veckor och knappt synas om något år. Det må låta hårt, men det är ett rättvist system som inte bygger på att det företag som har mest pengar per automatik är en vinnare. Istället handlar det om vilken typ av SEO-byrå man väljer att anlita som partner.

5 Nov 2018

Dags för en lokalförändring


Vår affärsidé
är att med arbetsplatsen som utgångspunkt öka lönsamheten för våra kunder.
Genom våra tre kompetensområden skapar vi kundvärde.

 

ringarna svensk rubriker

 

Allt fler företag anlitar Nextport för att få stöd och ledning genom en lokalförändring. Syftet är att projektet ska bli lönsamt och att det ska genomföras på ett effektivt sätt. Nextport erbjuder hyresgästrådgivning, flyttprojektledning och processledning vid en lokalförändring och agerar projektledare under hela eller delar av projektet.