​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​I mars 2015 gick Nextport ​Business Relocation Partner och JLL samman och är nu verksamma inom affärsområdet J​​​LL Corporate Solutions. Besök deras webbsida..


Denna hemsida används nu istället som en blogg om allt som har med företagande och lokaler att göra. Inläggen kan komma handla om att hitta butikslokaler i Stockholm, butiksstädning, kontorsstädning, fastighetsförvaltning, kontorsflytt och mycket annat. Trevlig läsning.

Ska du flytta till en ny lägenhet eller kanske till nya affärslokaler? Anlita då en flyttfirma i Göteborg som erbjuder de tjänster som du är i behov av.

Oavsett om det är en ny bostad eller nya affärslokaler du ska flytta till, kan en flyttfirma i Göteborg vara räddningen. Professionell hjälp gör flytten effektiv, säker och mindre stressig. En professionell flyttfirma tillhandahåller en mängd tjänster som är anpassade efter dina specifika behov.

Flyttprocessen har alltid varit en källa till stress och oro. Att packa sina ägodelar, organisera flytten och se till att allt anländer säkert till den nya adressen kan kännas överväldigande. Genom att anlita en flyttfirma i Göteborg kan hela proceduren underlättas markant.

Tjänster som en flyttfirma i Göteborg kan erbjuda

En flyttfirma i Göteborg kan erbjuda en rad olika tjänster som exempelvis packning, transport och uppackning. Det finns ett stort värde i att låta erfarna yrkespersoner hantera flytten, då de har specialutrustning och vet hur man säkerställer att alla föremål hanteras med största omsorg. Många flyttföretag kan också erbjuda skräddarsydda lösningar som passar både privatpersoner och företag.

Genom att anlita professionell flytthjälp frigörs tid och energi som istället kan läggas på att komma till rätta i det nya hemmet eller kontoret. Men det gäller att kontakta en flyttfirma i Göteborg i god tid eftersom de bästa aktörerna snabbt blir fullbokade.

6 Jul 2024

Dags för en lokalförändring


Vår affärsidé
är att med arbetsplatsen som utgångspunkt öka lönsamheten för våra kunder.
Genom våra tre kompetensområden skapar vi kundvärde.

 

ringarna svensk rubriker

 

Allt fler företag anlitar Nextport för att få stöd och ledning genom en lokalförändring. Syftet är att projektet ska bli lönsamt och att det ska genomföras på ett effektivt sätt. Nextport erbjuder hyresgästrådgivning, flyttprojektledning och processledning vid en lokalförändring och agerar projektledare under hela eller delar av projektet.