​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​I mars 2015 gick Nextport ​Business Relocation Partner och JLL samman och är nu verksamma inom affärsområdet J​​​LL Corporate Solutions. Besök deras webbsida..


Denna hemsida används nu istället som en blogg om allt som har med företagande och lokaler att göra. Inläggen kan komma handla om att hitta butikslokaler i Stockholm, butiksstädning, kontorsstädning, fastighetsförvaltning, kontorsflytt och mycket annat. Trevlig läsning.

En företagsflytt är inte det samma som en bohagsflytt eftersom den kräver betydligt mer planering. Ta därför hjälp av en professionell flyttfirma i Malmö.

Vid en företagsflytt är det viktigaste att börja planera i god tid. Gör en lista på allt som behöver göras och tilldela ansvarsområden till dina kollegor. Detta kan inkludera allt från att uppdatera adressuppgifterna hos Bolagsverket till att se till att internet och telefoni fungerar från dag ett i de nya lokalerna.

Viktigt är också att anlita en professionell flyttfirma som har företagsflytt som sitt expertområde. De kan inte bara sköta transporten utan även hjälpa till med packning och planering för att minimera driftstoppet. Ett välorganiserat flyttföretag lugnar nerverna och får saker att ske på ett till synes magiskt sätt.

Förberedelser inför din företagsflytt

Innan du börjar packa, rensa ut allt som inte behövs, det är som en detox för företaget, renande och uppfriskande. Var också noga med att märka upp lådorna. Att skriva "Karlssons kontor – skrivbordsprylar" på en låda är ett mycket effektivare sätt att organisera än att ha en anonym armé av bruna lådor.

En företagsflytt i Malmö behöver inte vara en mardröm. Kom ihåg att säkerställa att dina anställda är väl informerade om flytten. Det kan vara klokt att ha ett möte eller två där alla får uttrycka sina tankar och frågor. Att hålla en god kommunikation och se till att alla känner sig delaktiga kan göra underverk för stämningen på företaget.

3 Jun 2024

Dags för en lokalförändring


Vår affärsidé
är att med arbetsplatsen som utgångspunkt öka lönsamheten för våra kunder.
Genom våra tre kompetensområden skapar vi kundvärde.

 

ringarna svensk rubriker

 

Allt fler företag anlitar Nextport för att få stöd och ledning genom en lokalförändring. Syftet är att projektet ska bli lönsamt och att det ska genomföras på ett effektivt sätt. Nextport erbjuder hyresgästrådgivning, flyttprojektledning och processledning vid en lokalförändring och agerar projektledare under hela eller delar av projektet.