​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​I mars 2015 gick Nextport ​Business Relocation Partner och JLL samman och är nu verksamma inom affärsområdet J​​​LL Corporate Solutions. Besök deras webbsida..


Denna hemsida används nu istället som en blogg om allt som har med företagande och lokaler att göra. Inläggen kan komma handla om att hitta butikslokaler i Stockholm, butiksstädning, kontorsstädning, fastighetsförvaltning, kontorsflytt och mycket annat. Trevlig läsning.

Har man och driver man ett företag, är man helt beroende av att elen fungerar. Det spelar liksom ingen roll om man så arbetar med ett lantbruk, är djurhållare, har ett stuteri, ett bryggeri, har en konsultfirma, säljer aktier, är ekonom, tekniker eller avverkar skog. I alla dessa olika branscher behöver man förr eller senare el; el till datorn, el till internetet, el till mjölkmaskinerna, el till städningen av ladan, el till motorsågen, el till maskinerna i bryggeriet. Den digitala revolutionen har gjort att alltmer av de olika funktioner som finns i våra arbetsplatser är beroende av el.

I en verksamhet behöver man elektriker

Elen på arbetsplatsen är så viktig att alla arbetsgivare behöver ha kontakter till en duktig elektriker. Skulle elen utebli under en arbetsdag, finns det inget som man kan uträtta utan el. Då är det viktigt att få elektriker som kan komma och göra en felsökning och åtgärda felet. Precis som andra leverantörer är en elektriker viktig för att få verksamheten att fungera. Tänk dig en hel dag som du inte har el; det innebär en massa begränsningar. Du kanske inte ens kommer in på din arbetsplats. Du kan inte göra kaffe, eller mat för den delen heller. Du kan inte kyla eller frysa ner din mat. Du kanske inte nes kommer genom dörren? Du kan definitivt inte titta i din mobil längre än några timmar tills mobilen har dött utan el. Du kan bara arbeta på din dator så länge som ditt batteri tillåter det. 

Elektriker viktiga för alla samhällsfunktioner

En elektriker är därför viktig för att allt i samhället ska fungera. Känner du någon elektriker? Om inte kan du börja med att googla "elektriker Stockholm" om det är i Stockholm som du behöver en elektriker som kan hjälpa dig med det som du behöver. Sedan när du väl har fått några kontakuppgifter till några elektriker i Stockholm så är det bara att ringa och fråga om offert och referenser. Välj sedan någon som har bra offerter och bra referenser, som du förstås följer upp och kontrollerar det är enda sättet att ta reda på om det är en duktig elektriker eller inte. Välj helst någon som har de certifieringar som krävs och som visar att de följer med i utvecklingen och vidareutbildar sig. Då vet du att de kan den nya tekniken och hänger med i utvecklingen. Det går så otroligt snabbt nu, utvecklingen att det gäller att hänga med. Läs mer om elektriker i Stockholm på: https://www.elektrikerstockholm.biz.

8 Sep 2019

Dags för en lokalförändring


Vår affärsidé
är att med arbetsplatsen som utgångspunkt öka lönsamheten för våra kunder.
Genom våra tre kompetensområden skapar vi kundvärde.

 

ringarna svensk rubriker

 

Allt fler företag anlitar Nextport för att få stöd och ledning genom en lokalförändring. Syftet är att projektet ska bli lönsamt och att det ska genomföras på ett effektivt sätt. Nextport erbjuder hyresgästrådgivning, flyttprojektledning och processledning vid en lokalförändring och agerar projektledare under hela eller delar av projektet.