​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​I mars 2015 gick Nextport ​Business Relocation Partner och JLL samman och är nu verksamma inom affärsområdet J​​​LL Corporate Solutions. Besök deras webbsida..


Denna hemsida används nu istället som en blogg om allt som har med företagande och lokaler att göra. Inläggen kan komma handla om att hitta butikslokaler i Stockholm, butiksstädning, kontorsstädning, fastighetsförvaltning, kontorsflytt och mycket annat. Trevlig läsning.

Det finns många effekter som kan skapas genom att måla väggar på olika sätt. Några som kan trolla på detta viset är duktiga målare från storstaden Stockholm.

Till sist hade Andrea hittat en liten lägenhet i en förort utanför Stockholm. Det var inte vad hon skulle kalla ett drömhem men skulle fungera om hon bara fick fixa den lite. Enda saken hon kunde känna lite obehag över var att det lilla rummet i hennes etta kändes klaustrofobiskt och var väldigt mörkt.

Hon bestämde sig för att måla rummet vitt och på så vis ge det en bättre känsla. När en vän hörde att hon skulle måla själv frågade hon henne om hon målat förr. Det hade hon inte. När hon fick klart för sig hur mycket jobb som behövde göras innan målningen bestämde hon sig för att anlita en målare.

Målare trollade fram kvadratmeter

När hon väl bestämt sig började hon att leta efter målerifirmor i Stockholm. När hon hittat flera stycken skickade hon ut önskemål om offert. Till sist fastnade hon för en målerifirma i stan som hade en målare med bra idéer. Det visade sig när denne kom till lägenheten för att se vad som kunde göras.

Anders, som han hette, berättade för henne om hur viktigt det var med rätt nyanser beroende på vilket ljus som kom in i lägenheten. Ju mörkare rum desto ljusare färger. Så fick hon även lära sig att genom att måla en vägg i en annan färg skulle rummet känns större. Det visade sig att han hade rätt. Lägenheten kändes plötsligt mycket större och kunde nog bli en bra tillfällig bostad.

16 Aug 2023

Dags för en lokalförändring


Vår affärsidé
är att med arbetsplatsen som utgångspunkt öka lönsamheten för våra kunder.
Genom våra tre kompetensområden skapar vi kundvärde.

 

ringarna svensk rubriker

 

Allt fler företag anlitar Nextport för att få stöd och ledning genom en lokalförändring. Syftet är att projektet ska bli lönsamt och att det ska genomföras på ett effektivt sätt. Nextport erbjuder hyresgästrådgivning, flyttprojektledning och processledning vid en lokalförändring och agerar projektledare under hela eller delar av projektet.