​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​I mars 2015 gick Nextport ​Business Relocation Partner och JLL samman och är nu verksamma inom affärsområdet J​​​LL Corporate Solutions. Besök deras webbsida..


Denna hemsida används nu istället som en blogg om allt som har med företagande och lokaler att göra. Inläggen kan komma handla om att hitta butikslokaler i Stockholm, butiksstädning, kontorsstädning, fastighetsförvaltning, kontorsflytt och mycket annat. Trevlig läsning.

Att flytta är ett helt projekt och flyttstädningen är inte alltid det roligaste. Men det finns olika sätt att göra den roligare, eller så går det att anlita en städfirma om man hellre vill det.

Det bästa är att börja med en lista över vad som ska göras så man inte missar något. Ska bostaden besiktas är det inte så kul att behöva åka tillbaka och städa på nytt. Det viktigaste är att komma ihåg alla de där ställena som man lätt glömmer. Men när du ska flyttstäda kan du alltid försöka få det till en kul aktivitet. Ladda en spellista med musik för varje rum och ta hjälp av nära och kära.

Missa inte de små detaljerna

När det kommer till flyttstädning så ska du inte missa alla de där små detaljerna. Ett tips är att sätta upp en post-it lapp i varje rum där du eller ni kan checka av efterhand. Köket är ett ställe där det är lätt att missa vissa delar. Så glöm inte att exempelvis fläkten ska vara rengjord både invändigt och utvändigt samt att filtret ska göras rent. Missa inte att dra fram spisen och rengöra bakom men även sidorna.

En annan fälla är golvbrunnarna. De är lätta att missa om man exempelvis har badkar. När det kommer till badrummet är det också viktigt att komma ihåg att göra rent undersidan och kröken i toalettstolen. Faktum är att det är i regel just golvbrunnar och längs rör som är vanligast att missa. Läs mer om flyttstädning på denna hemsida: https://www.stockholmflyttstädning.nu

9 Nov 2020

Dags för en lokalförändring


Vår affärsidé
är att med arbetsplatsen som utgångspunkt öka lönsamheten för våra kunder.
Genom våra tre kompetensområden skapar vi kundvärde.

 

ringarna svensk rubriker

 

Allt fler företag anlitar Nextport för att få stöd och ledning genom en lokalförändring. Syftet är att projektet ska bli lönsamt och att det ska genomföras på ett effektivt sätt. Nextport erbjuder hyresgästrådgivning, flyttprojektledning och processledning vid en lokalförändring och agerar projektledare under hela eller delar av projektet.