​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​I mars 2015 gick Nextport ​Business Relocation Partner och JLL samman och är nu verksamma inom affärsområdet J​​​LL Corporate Solutions. Besök deras webbsida..


Denna hemsida används nu istället som en blogg om allt som har med företagande och lokaler att göra. Inläggen kan komma handla om att hitta butikslokaler i Stockholm, butiksstädning, kontorsstädning, fastighetsförvaltning, kontorsflytt och mycket annat. Trevlig läsning.

Vad är framtidens inredning? De flesta inredare lever med den frågan så gott som varje dag. Skulle man veta vilken inredning som slår och är populär i framtiden, skulle alla inredare tjäna stora pengar. Med nya innovationer kommer det ofta ny inredning. Som exempel, tänker på vi på det material som redan har blivit populärt, som till exempel tyger tillverkat helt av trä. Finlands predidenthustri, bar en sådan klänning i vintras när hon och den finske presidenten Sauli Niinistö tog emot en massa människor på självständighetsdagen på presidentens slott i Helsingfors. Här tror vi att material helt och hållet tillverkat av trä, kommer att bli mycket populärt i framtdien, inom inredning.

Möbler som är laddningsbara

Ikea har sedan flera år tillbaka marknadsfört möbler som man kan ladda sina mobiler med. Och i framtiden lär det komma fler sådana möbler, om vi nu ska gissa om hur framtidens inredning kommer att se ut. Troligen kommer efterfrågan att öka av laddningsbara möbler. I framtiden kanske möblerna kommer att tillverkas alltmer med tanke på klimatförändringarna och vara både mer hållbara och praktiska. Förhoppningsvis kommer vi inte att ignorera de estetiska aspekterna i formgivning av möbler. 

Möbler för företagen

När det kommer till företagen, hoppas vi att de alltmer ska ta hänsyn till både klimatet när det kommer till tillverkning och användning. Att man vill hänga med i framtiden och anpassa sin inredning till framtidens utmaningar. Det innebär bland annat att alltid tänka på påverkan på klimatets som tillverkning och hållbarhet ska förhålla sig till. Förhoppningsvis kommer miljön och klimatet alltid att vara det främsta för alla aktörer. 

Man kan hyra entrématta

Vill man kan man hyra en entrématta.slaDå behöver man inte oroa sig över att den blir smutsig, utsliten eller att behöva byta ut den. Då kan man byta ut sin entrématta om man har tröttnat på den gamla. Skulle någon matta blir utsliten så är det bara att byta ut den. Vill man köpa en entrématta och ändå få samma slags service, som entrémattvätt, rengöring, underhåll och byte, kan man även få det av den entrématta som man redan äger. Då ingår man avtal om entrémattservice med ett sådant företag som tar på sig att sköta om andra företags mattor. 

Finns i  Stockholm

Det finns sådana mattserviceföretag i Stockholm. Då tar de hand om entrémattans service, oberoende om man vill ha en egen entrématta och få service på den, eller hyra nya entrémattor av dem. Läs mer om detta på: https://www.entremattorstockholm.com.

25 Sep 2019

Dags för en lokalförändring


Vår affärsidé
är att med arbetsplatsen som utgångspunkt öka lönsamheten för våra kunder.
Genom våra tre kompetensområden skapar vi kundvärde.

 

ringarna svensk rubriker

 

Allt fler företag anlitar Nextport för att få stöd och ledning genom en lokalförändring. Syftet är att projektet ska bli lönsamt och att det ska genomföras på ett effektivt sätt. Nextport erbjuder hyresgästrådgivning, flyttprojektledning och processledning vid en lokalförändring och agerar projektledare under hela eller delar av projektet.