​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​I mars 2015 gick Nextport ​Business Relocation Partner och JLL samman och är nu verksamma inom affärsområdet J​​​LL Corporate Solutions. Besök deras webbsida..


Denna hemsida används nu istället som en blogg om allt som har med företagande och lokaler att göra. Inläggen kan komma handla om att hitta butikslokaler i Stockholm, butiksstädning, kontorsstädning, fastighetsförvaltning, kontorsflytt och mycket annat. Trevlig läsning.

Funderar du på att starta företag? En biltvätt kan vara rätt verksamhet för dig! Stockholm expanderar ständigt och även antalet bilar växer. Även om det talas om att göra innerstan bilfri så finns det ändå ett stort behov av bilar ute i förorterna och även för att åka till och från staden då lokaltrafiken lämnar en hel del övrigt att önska.

I och med att det finns ett stort antal personer som äger bil så finns det goda chanser att starta ett företag som sysslar med någon form av bilservice. En biltvätt i Stockholm är ett bra exempel på en service som allt fler använder sig av.

Höga krav på utsläpp ger nya möjligheter

De flesta kommuner i Stockholm har idag infört förbud mot att tvätta bilen hemma på gården eller gatan. Detta för att man vill undvika utsläpp av de kemikalier som finns i bilschampon och för att undvika att oljerester, vägsmuts med mera spolas ut i naturen och orsakar skador.

Istället så måste man åka till en biltvätt som har en godkänd hantering av restprodukter från sin verksamhet. Det ger ofta även andra fördelar som att vattnet renas och återvinns istället för att rinna bort. Att använda sig av en biltvätt är därför ett väldigt bra val för miljön. Det finns till och med Svanen-märkta biltvättar med höga krav på vilka rengöringsprodukter som får användas samt hur vattnet hanteras.

Handtvätt & lackservice populärt

Utöver automatiska biltvättar och gör det själv-hallar så har det blivit väldigt populärt att få bilen handtvättad. En proffsig biltvättare gör jobbet snabbt och ser till att detaljer som man själv lätt glömmer bort blir utförda, som exempelvis rengöring av dörrsidorna och invändiga detaljer som dammsugning under sätena eller rengöring av instrumentpanelen. Att lära sig yrket eller anställa kunnig personal som utför handtvätt är därför ett bra komplement till verksamheten.

Olika former av lackskydd såsom vaxning, polering och keramiskt lackskydd är goda komplement för dig som vill erbjuda en lite mer exklusiv verksamhet. Det finns ett stort antal bilägare i Stockholm med exklusiva fordon som de önskar underhålla på bästa möjliga sätt. Genom att erbjuda denna typ av tjänster så får du en trogen kundgrupp som återkommer regelbundet om du gör ett bra jobb.

13 Aug 2019

Dags för en lokalförändring


Vår affärsidé
är att med arbetsplatsen som utgångspunkt öka lönsamheten för våra kunder.
Genom våra tre kompetensområden skapar vi kundvärde.

 

ringarna svensk rubriker

 

Allt fler företag anlitar Nextport för att få stöd och ledning genom en lokalförändring. Syftet är att projektet ska bli lönsamt och att det ska genomföras på ett effektivt sätt. Nextport erbjuder hyresgästrådgivning, flyttprojektledning och processledning vid en lokalförändring och agerar projektledare under hela eller delar av projektet.