​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​I mars 2015 gick Nextport ​Business Relocation Partner och JLL samman och är nu verksamma inom affärsområdet J​​​LL Corporate Solutions. Besök deras webbsida..


Denna hemsida används nu istället som en blogg om allt som har med företagande och lokaler att göra. Inläggen kan komma handla om att hitta butikslokaler i Stockholm, butiksstädning, kontorsstädning, fastighetsförvaltning, kontorsflytt och mycket annat. Trevlig läsning.

Det är lätt att tänka att man sparar pengar när man gör saker själv. Det är förvisso sant för det mesta. Men vad skulle man använt tiden till om man inte hade tillbringat den i en tom lägenhet?

Om man skulle använda tiden för att surfa på internet eller sitta framför tv:n så kanske det vore sant. Om det då inte var något viktigt man gjorde på nätet som att planera en resa eller betala räkningar förstås. Då skulle man ha mera tid att hitta bra reseerbjudanden och vara säker på att inte få betala förseningsavgifter för att man missat en räkning. Allt beror på hur man ser det. Så med olika scenarier i åtanken kanske man ska ta sig en funderare på om det ändå inte är värt att ta hjälp av en städfirma nästa gång det är dags att flytta, oavsett om det är till en ny bostad eller om det egna företaget skaffat nya lokaler.

Vilka skäl finns för att hyra städhjälp?

Det finns många skäl till det. Det första och mest uppenbara är att man sparar tid. En annan uppenbar anledning är att det är tråkigt att flyttstäda. För det tredje så kan en städfirma mer än en själv. Det är ett företag med anställda som är proffs när det kommer till städning. De har fasta rutiner på vad som ska göras och har alltid redskapen som krävs. Oavsett om det är något så enkelt som en trasa eller specialprodukter för att ta bort svåra fläckar. Dessutom är de tidseffektiva, och i många fall kan de komma samma dag som man flyttar. På så sätt får man allt gjort på en gång och kan lämna det bakom sig för viktigare saker.

Hur väljer man bland städbolagen?

Man kan börja med att söka reda på dem online. Prova söka på “flyttstädning i Gävle” eller den orten du bor på, så får du upp flera förslag. Sedan är det bara att gå in och läsa på om deras policy. Det finns olika certifieringar som har Internationella standarder, exempelvis ISO-9001 som innebär kvalitetsledning och ISO-14001 som är miljöledning. Dessa indikerar att det är ett företag som bryr sig om bl.a. miljön. Se också om företaget har en nöjd kund garanti. Generellt sett innebär det att om kunden inte är nöjd så ser företaget till att rätta till det som blivit fel, eller betalar tillbaka det kunden betalat för tjänsten.

11 Aug 2020

Dags för en lokalförändring


Vår affärsidé
är att med arbetsplatsen som utgångspunkt öka lönsamheten för våra kunder.
Genom våra tre kompetensområden skapar vi kundvärde.

 

ringarna svensk rubriker

 

Allt fler företag anlitar Nextport för att få stöd och ledning genom en lokalförändring. Syftet är att projektet ska bli lönsamt och att det ska genomföras på ett effektivt sätt. Nextport erbjuder hyresgästrådgivning, flyttprojektledning och processledning vid en lokalförändring och agerar projektledare under hela eller delar av projektet.