​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​I mars 2015 gick Nextport ​Business Relocation Partner och JLL samman och är nu verksamma inom affärsområdet J​​​LL Corporate Solutions. Besök deras webbsida..


Denna hemsida används nu istället som en blogg om allt som har med företagande och lokaler att göra. Inläggen kan komma handla om att hitta butikslokaler i Stockholm, butiksstädning, kontorsstädning, fastighetsförvaltning, kontorsflytt och mycket annat. Trevlig läsning.

Driver du ett företag och funderar på att göra något som de tycker om? När det börjar lacka till jul är det en bra idé att bjuda på en julmiddag, eller hur? Julmiddagar är tradition och de flesta människor gillar traditioner. Det som är utmärkande för trafisioner är att de återkommer i samma form som de brukar varje år. jularna ska firas på samma sätt varje år. Likaså påsk, midsommar och födelsedagar. Inget ska förändras. Allt ska vara som förut. Det finns en trygghet i det. Man blir inte överraskad. Man vet exakt hur allting kommer att bli. Ordningen är tryggad. Inga obehagliga överraskningar – eller så blir det otroligt tråkigt. 

Gör något annorlunda och roligt

Man kan också bestämma sig för något annat, och göra något som är roligt. Vad det ska bli är helt beroende på om du vet vad din personal gillar och inte gillar. Om du har svårt att komma på bra idéer kan du alltid fråga en eventbyrå om råd. De brukar ha gott om idéer och har erfarenhet av andra event. Då kan de komma med förslag på ett annorlunda julfirande som personalen gillar. Till exempel; varför inte ta ut din personal på Gröna lund, eller Liseberg, eller ännu bättre; till Tivoli i Köpenhamn. Då kan personalen bli bjuden på ett julbord som förr i världen.

Fira jul på ett nöjesfält

De möts då av olika stånd med julkarameller, julbröd, julkorv. Det är mörkt, men alla ljus är tända. Då menar vi inte de där kalla strålkastarna som sprider ett kallt och tråkigt sken, utan tusentals små lampor i träd och buskar. De går in på en mysig restaurang som doftar av pepperkaksbak. De får ett traditionellt julbord med alla slags läckra maträtter som man brukar äta till jul. Först möts de av glögglas och pepparkakor. Sedan får de silltallrik, potatis och olika laxsorter. Sedan blir de bjudna på skinka, julkorv, dopp i gryta, vörtbröd och andra läckerheter osm man äter till jul.

Finns det en eventbyrå i Stockholm?

Efter julmiddagen får de en mininkonsert av kör och teater. Efter det är det bara att åka någon attraktion och sedan gå hem, eller fortsätta på någon pubrunda. Att få fira jul på ett nöjesfält är ganska speciellt och blir till ett trevigt minne då man dels får de traditionella julrätterna men i en ny miljö, men ändå på ett mysigt och minnesvärt sätt.

16 Nov 2018

Dags för en lokalförändring


Vår affärsidé
är att med arbetsplatsen som utgångspunkt öka lönsamheten för våra kunder.
Genom våra tre kompetensområden skapar vi kundvärde.

 

ringarna svensk rubriker

 

Allt fler företag anlitar Nextport för att få stöd och ledning genom en lokalförändring. Syftet är att projektet ska bli lönsamt och att det ska genomföras på ett effektivt sätt. Nextport erbjuder hyresgästrådgivning, flyttprojektledning och processledning vid en lokalförändring och agerar projektledare under hela eller delar av projektet.