​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​I mars 2015 gick Nextport ​Business Relocation Partner och JLL samman och är nu verksamma inom affärsområdet J​​​LL Corporate Solutions. Besök deras webbsida..


Denna hemsida används nu istället som en blogg om allt som har med företagande och lokaler att göra. Inläggen kan komma handla om att hitta butikslokaler i Stockholm, butiksstädning, kontorsstädning, fastighetsförvaltning, kontorsflytt och mycket annat. Trevlig läsning.

Det kostar att hyra kranbil, men kan definitivt vara värt det för vissa projekt. Det gäller både privatpersoner och företag. Jämför offerter för bra pris.

Det kan vara kostsamt att hyra en kranbil. Detta kan ingen påstå annat. Sällan hör man talas om människor som hyr en hel kranbil för skojs skull, till exempel för att lyfta in sina matkassar till lägenheten på sjätte våningen. För företag som har behov av att använda en kranbil i sina uppdrag kan det dock vara en ekonomiskt fördelaktig lösning.

Det kan särskilt vara ekonomiskt fördelaktigt att hyra en kranbil istället för att köpa en. Genom att välja att hyra kranbilen kan ett företag undvika att göra stora investeringar som innebär såväl engångskostnad som återkommande kostnader för underhåll. För privatpersoner som behöver en kranbil vid till exempel en husrenovering är det sällan aktuellt att köpa en kranbil, med tanke på den stora kostnaden.

Utan tillgång till långtidsförvaring är det bästa att hyra kranbil – inte köpa

Att hyra kranbil innebär stor flexibilitet, eftersom man då får tillgång till kranbilen vid exakt de tider man behöver den. Man behöver inte bekymra sig om hur den ska förvaras och underhållas när projektet är klart. Det går ofta enkelt att hitta en lösning som passar ens budget och behov, eftersom det generellt finns olika prisklasser och avtal att välja mellan när man ska hyra en kranbil.

Det kan vara värt att jämföra olika uthyrare av kranbil. Var noga med att få en specificerad offert, där det tydligt framgår vad som ingår i priset. Det är inte ovanligt att man även har behov av en kranbilsförare när man hyr en kranbil, och detta innebär självklart också en kostnad.

4 Aug 2023

Dags för en lokalförändring


Vår affärsidé
är att med arbetsplatsen som utgångspunkt öka lönsamheten för våra kunder.
Genom våra tre kompetensområden skapar vi kundvärde.

 

ringarna svensk rubriker

 

Allt fler företag anlitar Nextport för att få stöd och ledning genom en lokalförändring. Syftet är att projektet ska bli lönsamt och att det ska genomföras på ett effektivt sätt. Nextport erbjuder hyresgästrådgivning, flyttprojektledning och processledning vid en lokalförändring och agerar projektledare under hela eller delar av projektet.