​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​I mars 2015 gick Nextport ​Business Relocation Partner och JLL samman och är nu verksamma inom affärsområdet J​​​LL Corporate Solutions. Besök deras webbsida..


Denna hemsida används nu istället som en blogg om allt som har med företagande och lokaler att göra. Inläggen kan komma handla om att hitta butikslokaler i Stockholm, butiksstädning, kontorsstädning, fastighetsförvaltning, kontorsflytt och mycket annat. Trevlig läsning.

Vill du försäkra dig om att din flytt går tryggt till trots att det inte är du som sköter den? Då ska du anlita en professionell flyttfirma i Huddinge. De kan allt om hur en flytt ska gå till.

Att flytta är tungt och tar tid. Det är en lång process som ofta börjar månader innan själva flytten. När man närmar sig målet, då är det alltid ont om tid. Det är tungt och slitsamt att bära ut alla sakerna. Dessutom är det ofta en stor risk att man tappar något och det går sönder. Eller att man packar släpet fel så något skadas under resan. För att slippa göra allt själv och minska risken för skador så kan man ta flytthjälp i Huddinge. Risken att något förstörs är mycket mindre med deras hjälp. De är upplärda både hur de ska bära och transportera saker utan att riskera att skada sig själv eller bohaget. Om något ändå skulle hända, så har de ofta en försäkring som täcker det.

Anlita rätt flyttfirma

Det finns många företag som är redo att hjälpa dig med din flytt. De har de transportmedel och de muskler som behövs. Det är viktigt att man väljer rätt hjälp när man ska flytta genom att vända sig till en seriös firma. Så för att vara säker, bör man kolla tidigare omdömen om flyttfirman. Se även till att just den du anlitar har en försäkring som täcker arbetet de gör. Även om de är proffs kan saker hända.

14 Feb 2022

Dags för en lokalförändring


Vår affärsidé
är att med arbetsplatsen som utgångspunkt öka lönsamheten för våra kunder.
Genom våra tre kompetensområden skapar vi kundvärde.

 

ringarna svensk rubriker

 

Allt fler företag anlitar Nextport för att få stöd och ledning genom en lokalförändring. Syftet är att projektet ska bli lönsamt och att det ska genomföras på ett effektivt sätt. Nextport erbjuder hyresgästrådgivning, flyttprojektledning och processledning vid en lokalförändring och agerar projektledare under hela eller delar av projektet.