​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​I mars 2015 gick Nextport ​Business Relocation Partner och JLL samman och är nu verksamma inom affärsområdet J​​​LL Corporate Solutions. Besök deras webbsida..


Denna hemsida används nu istället som en blogg om allt som har med företagande och lokaler att göra. Inläggen kan komma handla om att hitta butikslokaler i Stockholm, butiksstädning, kontorsstädning, fastighetsförvaltning, kontorsflytt och mycket annat. Trevlig läsning.

Ska ni själva sköta flyttstädningen? Då måste ni följa gällande branschregler. Eller så anlitar ni en städfirma specialiserad på flyttstädning i Göteborg.

Det gäller att följa de särskilda branschregler som finns när man utför en flyttstädning. Annars kommer städningen inte att bli godkänd. Vet man inte vad som krävs vid flyttstädning är det bättre att man i stället anlitar en professionell städfirma. De vet vad som gäller och kan dessutom utföra en flyttstädning mycket snabbare än vad man själv klarar.

När en professionell städfirma i Göteborg utför en flyttstädning är det oftast ett helt team som städar. De arbetar också efter ett noga sammansatt schema som effektiviserar städningen och gör att de inte riskerar att smutsa ner redan städade ytor eller att städa samma yta två gånger.

En flyttstädning behöver inte kosta skjortan

Det går att få väldigt prisvärd flyttstädning i Göteborg då det finns många städföretag att välja mellan och konkurrensen är stor. Men det är inte alla städföretag som är professionella och har utbildad personal som städar enligt gällande branschregler. Villkoren kan också variera mellan städföretagen. När man ber om kostnadsförslag ska man därför också fråga vilka villkor som gäller.

Det är särskilt viktigt att det städföretag man anlitar lämnar garanti på sin städning och rättar till och åtgärdar sådant som blir fel. För att vara på den säkra sidan kan man också be städföretaget om referenser och sedan ringa upp dessa. Vill man göra ytterligare kontroller kan man ringa Skatteverket och fråga om företaget har några obetalda skatter.

25 Jul 2022

Dags för en lokalförändring


Vår affärsidé
är att med arbetsplatsen som utgångspunkt öka lönsamheten för våra kunder.
Genom våra tre kompetensområden skapar vi kundvärde.

 

ringarna svensk rubriker

 

Allt fler företag anlitar Nextport för att få stöd och ledning genom en lokalförändring. Syftet är att projektet ska bli lönsamt och att det ska genomföras på ett effektivt sätt. Nextport erbjuder hyresgästrådgivning, flyttprojektledning och processledning vid en lokalförändring och agerar projektledare under hela eller delar av projektet.