​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​I mars 2015 gick Nextport ​Business Relocation Partner och JLL samman och är nu verksamma inom affärsområdet J​​​LL Corporate Solutions. Besök deras webbsida..


Denna hemsida används nu istället som en blogg om allt som har med företagande och lokaler att göra. Inläggen kan komma handla om att hitta butikslokaler i Stockholm, butiksstädning, kontorsstädning, fastighetsförvaltning, kontorsflytt och mycket annat. Trevlig läsning.

Dags att flytta? Bär ni allt själv eller bjuder ni in kompisar som kånkar och drar och firar tillsammans med pizza? Eller är du mer bekväm, alternativt smart och hyr in riktiga flyttgubbar?

När du äntligen funnit den stora kärleken och ni inte står ut meda att vara ifrån varandra en sekund till, då är det flyttdags. Nykära och smått galna bryr ni er inte så mycket om era saker. Ni har bara ögon för varandra och vill tillbringa all tid tillsammans, dag som natt. Då är det givetvis en smart idé att flytta samman. Beroende på var ni bor kanske det är klokt att hyra ut ett av era boenden i andra hand. Utifall kärleken går över snabbare än ni tror. Många nykära par kanske inte vill tänka så, men det kan ändå vara klokt. Efter några år vet ni om det är bestående och då kan ni eventuellt sälja en bostad. Så när ni bestämt er är det bara att sätta fart och kontakta första bästa flyttfirma.

Inte vara för snabba till beslut

Dock kan det vara smart att tänka till lite först, ta inte bara första bästa flyttfirma ni finner på google. Kolla referenser och kolla att de verkar vara ett seriöst företag. Kolla även upp att de innehar F-skattsedel, försäkringar o.s.v. Låt dem gärna komma över och se på er bostad och ert bohag innan de lämnar en offert. På så vis kan flyttfirman få koll på hur stort jobbet är och ni kan få koll på hur personkemin med gubbarna på flyttfirman känns. Hur som haver så lägger ni en hel del pengar på hjälp med en flytt, samt att de faktiskt tar hand om väldigt stora delar av ert hem och era ägodelar i samband med flytten. Kanske vill ni kontakta ett par flyttfirmor för att jämföra pris och tjänster.

När dagen D är kommen

Flyttfirman anländer till er adress och sedan går allting väldigt fort. Ni har förstås packat alla kartonger och gjort allt klart. De bär in allt och fraktar det till er nya, gemensamma adress och packar ur bilen igen. Hur smidigt var inte det? Om ni är nöjda med er flyttfirma i Södertälje ska ni se till att lämna ett omdöme online så andra också får koll på hur bra de är. “Pass it forward”, om flyttgubbarna gör ett bra jobb så ger ni dem bra betyg. Då blir alla glada.

27 Aug 2020

Dags för en lokalförändring


Vår affärsidé
är att med arbetsplatsen som utgångspunkt öka lönsamheten för våra kunder.
Genom våra tre kompetensområden skapar vi kundvärde.

 

ringarna svensk rubriker

 

Allt fler företag anlitar Nextport för att få stöd och ledning genom en lokalförändring. Syftet är att projektet ska bli lönsamt och att det ska genomföras på ett effektivt sätt. Nextport erbjuder hyresgästrådgivning, flyttprojektledning och processledning vid en lokalförändring och agerar projektledare under hela eller delar av projektet.