​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​I mars 2015 gick Nextport ​Business Relocation Partner och JLL samman och är nu verksamma inom affärsområdet J​​​LL Corporate Solutions. Besök deras webbsida..


Denna hemsida används nu istället som en blogg om allt som har med företagande och lokaler att göra. Inläggen kan komma handla om att hitta butikslokaler i Stockholm, butiksstädning, kontorsstädning, fastighetsförvaltning, kontorsflytt och mycket annat. Trevlig läsning.

Ibland kan man behöva förvara en del av sina saker någon annanstans en period. Det kan till exempel vara om man har ärvt möbler som man inte får plats med. I Täby kan sakerna magasineras.

I dagarna kommer flyttlasset att gå och du får äntligen flytta från ditt alldeles för stora hus till ett mindre boende. Du ser bara fördelar med den här flytten. Det kommer kanske att ta en stund att vänja sig vid den mindre ytan. Det finns dock långt fler fördelar än nackdelar med mindre boende. Du kommer inte ha lika stor yta att städa. Det blir därmed färre timmar du lägger på städning varje vecka, vilket ju är positivt. Det enda negativa med att skaffa mindre boende när man kommer från ett större, är att alla ens saker och möbler inte får plats.

Spara saker av sentimentalt värde genom att magasinera dem

Du kommer behöva hyra in dig på ett magasin. Du letar rätt på ett ställe i Täby som erbjuder just magasinering och bokar in dig på ett förråd där. Du behöver förvara en hel del möbler och annat som du inte får plats med i lägenheten. Du kommer att behöva göra dig av med mycket också. Sådana saker som är av sentimentalt värde vill du gärna hålla fast vid. Gammelmorfars gamla gungstol till exempel. Kanske kan den få en plats i lägenheten längre fram. Just nu vet du inte var du ska göra av den, så den får stå magasinerad. Läs mer om magasinering på denna sida: magasineringtäby.se

26 Jan 2022

Dags för en lokalförändring


Vår affärsidé
är att med arbetsplatsen som utgångspunkt öka lönsamheten för våra kunder.
Genom våra tre kompetensområden skapar vi kundvärde.

 

ringarna svensk rubriker

 

Allt fler företag anlitar Nextport för att få stöd och ledning genom en lokalförändring. Syftet är att projektet ska bli lönsamt och att det ska genomföras på ett effektivt sätt. Nextport erbjuder hyresgästrådgivning, flyttprojektledning och processledning vid en lokalförändring och agerar projektledare under hela eller delar av projektet.