​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​I mars 2015 gick Nextport ​Business Relocation Partner och JLL samman och är nu verksamma inom affärsområdet J​​​LL Corporate Solutions. Besök deras webbsida..


Denna hemsida används nu istället som en blogg om allt som har med företagande och lokaler att göra. Inläggen kan komma handla om att hitta butikslokaler i Stockholm, butiksstädning, kontorsstädning, fastighetsförvaltning, kontorsflytt och mycket annat. Trevlig läsning.

En mäklare kan hjälpa dig som vill flytta till Sundsvall. Likaså kan de hjälpa dig om du vill flytta från Sundsvall och sälja ditt boende i rödaste rappet.

Ibland står du inför en situation i livet då du måste samla ihop allt ditt pick och pack för att du av en eller annan anledning behöver flytta. Det kan vara en liten bit bort eller till en annan plats någonstans ute i vida världen. Vart livet tar dig har du egentligen ingen aning om.

Oavsett vad som händer dig har du nästan alltid ett val. Du kan välja om du vill flytta eller om du vill stanna kvar på den plats där du är. Båda situationerna kan innebära en utmaning. På samma sätt kan det vara en utmaning att välja rätt mäklare om du nu ämnar sälja ditt boende.

Mäklare i Sundsvall har mycket att göra med fastigheter

Det kan vara ett spännande och omväxlande jobb att vara fastighetsmäklare i Sundsvall. Som fastighetsmäklare får man träffa många olika sorters personligheter som både säljer och köper fastigheter. En del kan det vara lätt att samarbeta med medan det kan vara lite svårare med andra.

Det ingår att värdera och kontrollera den fastighet som ska säljas så att den ligger rätt i pris på marknaden. Priset kan skilja sig beroende på vilket område en byggnad ligger i. Det kan vara ett eftertraktat och populärt område och då går det genast lite lättare att sälja.

10 Feb 2023

Dags för en lokalförändring


Vår affärsidé
är att med arbetsplatsen som utgångspunkt öka lönsamheten för våra kunder.
Genom våra tre kompetensområden skapar vi kundvärde.

 

ringarna svensk rubriker

 

Allt fler företag anlitar Nextport för att få stöd och ledning genom en lokalförändring. Syftet är att projektet ska bli lönsamt och att det ska genomföras på ett effektivt sätt. Nextport erbjuder hyresgästrådgivning, flyttprojektledning och processledning vid en lokalförändring och agerar projektledare under hela eller delar av projektet.