​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​I mars 2015 gick Nextport ​Business Relocation Partner och JLL samman och är nu verksamma inom affärsområdet J​​​LL Corporate Solutions. Besök deras webbsida..


Denna hemsida används nu istället som en blogg om allt som har med företagande och lokaler att göra. Inläggen kan komma handla om att hitta butikslokaler i Stockholm, butiksstädning, kontorsstädning, fastighetsförvaltning, kontorsflytt och mycket annat. Trevlig läsning.

Ta hjälp i samband med flytt. En professionell firma lånar ut flyttlådor, hjälper dig packa och fraktar allt till nya adressen. Slit inte sönder dig själv i en flytt. Låt proffsen bära tungt.

Som du säkert redan vet kan en flyttfirma ta på sig att packa alla dina saker inför flytten. Naturligtvis kostar det lite extra, men om du upplever tidsbrist är det ett bra alternativ att tänka på. Om du hellre packar själv så kan det vara smart att ta till några packningstips, såsom att inte packa allt tungt i en och samma kartong utan blanda lätta och tunga saker i samtliga kartonger. Lägg stora textilier tillsammans med några böcker och placera kläder tillsammans med brödrosten. De kartonger du tömmer direkt lånar du bara, medans kartonger som du vill behålla kostar en slant.

För långsiktig förvaring

De saker du packar och vet ska stå för längre förvaring i magasin eller i ett förråd ska du tänka till lite extra kring. Till exempel ska du givetvis be flyttfirman att bära dessa kartonger direkt till förrådet, så slipper du göra det. Men då gäller det också att du har märkt upp dessa kartonger så du vet vilka som ska dit, samt vad som finns i respektive kartong. Är du en person som gillar att skapa listor? Då ska du numrera dina kartonger som ska till förrådet. Skriv sedan en lista med vad respektive kartong innehåller. På så vis blir det galet mycket enklare när du en vacker dag ska plocka fram gammalt arvegods eller kanske barndomsminnen.

23 Nov 2020

Dags för en lokalförändring


Vår affärsidé
är att med arbetsplatsen som utgångspunkt öka lönsamheten för våra kunder.
Genom våra tre kompetensområden skapar vi kundvärde.

 

ringarna svensk rubriker

 

Allt fler företag anlitar Nextport för att få stöd och ledning genom en lokalförändring. Syftet är att projektet ska bli lönsamt och att det ska genomföras på ett effektivt sätt. Nextport erbjuder hyresgästrådgivning, flyttprojektledning och processledning vid en lokalförändring och agerar projektledare under hela eller delar av projektet.