​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​I mars 2015 gick Nextport ​Business Relocation Partner och JLL samman och är nu verksamma inom affärsområdet J​​​LL Corporate Solutions. Besök deras webbsida..


Denna hemsida används nu istället som en blogg om allt som har med företagande och lokaler att göra. Inläggen kan komma handla om att hitta butikslokaler i Stockholm, butiksstädning, kontorsstädning, fastighetsförvaltning, kontorsflytt och mycket annat. Trevlig läsning.

Vill ni veta hur enkel en flytt kan vara? Då får ni läsa om det här. Med hjälp av en flyttfirma i Stockholm kommer er flytt vara lekande lätt. Ni kan bara vänta och vara redo för att inviga ert nya hem.

Vill ni ligga steget före och ha en lite roligare flytt denna gången? Då ska ni absolut anlita en flyttfirma i Stockholm som sköter den åt er. Ni kan planera det hur ni vill. Varför inte ta en dag på Liseberg? Där alla har roligt och slappnar av, för att i slutet av dagen åka till ert nya hem. Eller ta en dag på Gekås, handla in lite nya saker som ni kan inreda hemmet med. Trots att man redan har saker är det alltid välkommet och mysigt med något nytt. Ja, ni förstår, ni kan göra flytten så här trevlig och enkel. Ni behöver bara anlita en flyttfirma som sköter den åt er.

Ett upplägg som passar dig hos flyttfirman

Fördelarna är många med flyttfirman. Inte bara sköter den din flytt, utan hos en del firmor kan man även boka packning. Så vill du slippa mer eller mindre allt som har med flytten att göra? Då är det helt möjligt. Leta efter en flyttfirma som även packar dina saker. Man kan även boka uppackning av sakerna. Tänk vad skönt att komma till sitt nya hem där sakerna redan står på plats. Känslan av att känna sig hemma kommer nästan direkt. Det är med andra ord ganska många saker en flyttfirma kan göra åt dig. Det bästa av allt, de har själva allt de behöver.

Flyttfirman har musklerna

Att anlita en flyttfirma har aldrig varit så enkelt. Det finns många i Stockholm som gärna ställer upp och tar din flytt. Det enda ni ska vara försiktiga med är att inte anlita en oseriös flytthjälp i Stockholm. Ni vill ha en seriös flyttfirma som tar väl hand om er flytt och era saker. De har en egen lätt lastbil de fyller med era saker. Och såklart har de musklerna som behövs. Behöver man bärredskap använder de sig även av det. De vet hur de ska bära för att minimera skadorna för egen del, men även för era saker. Har ni något så känsligt som ett piano kan ni känna er trygga med att låta flyttfirman ta det. De har full koll på att både bära och transportera.

2 Nov 2021

Dags för en lokalförändring


Vår affärsidé
är att med arbetsplatsen som utgångspunkt öka lönsamheten för våra kunder.
Genom våra tre kompetensområden skapar vi kundvärde.

 

ringarna svensk rubriker

 

Allt fler företag anlitar Nextport för att få stöd och ledning genom en lokalförändring. Syftet är att projektet ska bli lönsamt och att det ska genomföras på ett effektivt sätt. Nextport erbjuder hyresgästrådgivning, flyttprojektledning och processledning vid en lokalförändring och agerar projektledare under hela eller delar av projektet.