​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​I mars 2015 gick Nextport ​Business Relocation Partner och JLL samman och är nu verksamma inom affärsområdet J​​​LL Corporate Solutions. Besök deras webbsida..


Denna hemsida används nu istället som en blogg om allt som har med företagande och lokaler att göra. Inläggen kan komma handla om att hitta butikslokaler i Stockholm, butiksstädning, kontorsstädning, fastighetsförvaltning, kontorsflytt och mycket annat. Trevlig läsning.

Flyttning är en påfrestande process. Först och främst måste alla saker packas ner i lådor, helst organiserat så att de lätt kan hittas senare. Därefter måste lådorna bäras ut till transportfordonet och sedan in i det nya hemmet.

En flytt består av många moment som kräver uppmärksamhet. Det handlar inte bara om fysiska föremål; man måste även hantera adressändringar och liknande administrativa uppgifter. Om du planerar en flyttning i Stockholm kan det vara klokt att anlita det bästa flyttföretaget. De kan inte ta hand om allt åt dig, men de kan underlätta mycket. Med deras hjälp slipper du bära lådor och möbler själv. Dessutom har de en egen transportbil som är specialanpassad för möbeltransport. Det finns även flyttföretag som erbjuder flyttstädning, vilket kan vara något att överväga om du är intresserad.

Professionell bärgning av dina tillhörigheter

Genom att anlita ett flyttföretag kan du vara trygg i att dina ägodelar är i säkra händer. Deras personal är välutbildad och vet hur man bärgar både tunga och skrymmande föremål. De kan transportera ömtåliga saker som pianon med skicklighet. Även under transporten ser de till att lasten är ordentligt säkrad. Om du har något särskilt tungt eller svårt att hantera bör du informera flyttföretaget om det i förväg. På så vis kan de eventuellt tillhandahålla extra hjälp eller bärselar. Det kan dock medföra extra kostnader. Ett seriöst flyttföretag har försäkring som täcker eventuella skador under flytten, oavsett om det gäller bärning eller transport. Många företag erbjuder även garantier för att ge sina kunder extra trygghet.

Välj rätt flyttfirma att hjälpa dig på https://www.tbatransporter.com/.

19 Jun 2023

Dags för en lokalförändring


Vår affärsidé
är att med arbetsplatsen som utgångspunkt öka lönsamheten för våra kunder.
Genom våra tre kompetensområden skapar vi kundvärde.

 

ringarna svensk rubriker

 

Allt fler företag anlitar Nextport för att få stöd och ledning genom en lokalförändring. Syftet är att projektet ska bli lönsamt och att det ska genomföras på ett effektivt sätt. Nextport erbjuder hyresgästrådgivning, flyttprojektledning och processledning vid en lokalförändring och agerar projektledare under hela eller delar av projektet.