​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​I mars 2015 gick Nextport ​Business Relocation Partner och JLL samman och är nu verksamma inom affärsområdet J​​​LL Corporate Solutions. Besök deras webbsida..


Denna hemsida används nu istället som en blogg om allt som har med företagande och lokaler att göra. Inläggen kan komma handla om att hitta butikslokaler i Stockholm, butiksstädning, kontorsstädning, fastighetsförvaltning, kontorsflytt och mycket annat. Trevlig läsning.

Letar du efter en kompetent och duktig flyttfirma? På Gotland finner du flyttfirma som tar sitt jobb på största allvar. De kommer göra flytten mycket enklare.

Har den stora dagen kommit då du och din partner äntligen ska bli sambos? Efter lång tid var det dags och det perfekta hemmet har ni hittat. Ett stort flyttlass kommer gå med alla sakerna till det nya stället. Men det är inte lika enkelt, som det är sagt, utan det krävs en väldans massa jobb. För att göra flytten enklare för er, så låt en flyttfirma på Gotland sköta den. Ni kommer kunna flytta in i ert nya hem med energi kvar. Ni sparar en hel del tid också på att låta flyttfirman sköta den.

Flyttfirman gör allt mycket enklare

Det är många saker som behöver fixas inför en flytt. Man behöver gå igenom alla sina saker, antingen ska det säljas, slängas eller packas ned. Bara det tar tid att göra och dessutom behöver man skaffa kartonger. När man anlitar en flyttfirma så har de ofta flyttkartongerna. Det innebär att ni får flyttkartonger av bra kvalitet som ni lånar under er flytt. Ni behöver inte lägga några onödiga extra pengar på att köpa in dem. Flytten kommer gå betydligt enklare med flyttfirman. Istället för att avsluta flytten med att vara helt slut, kommer ni ha gott om energi att få ert nya hem att känna det som hemma. Flyttfirman tar era saker från A till B och på bestämd dag och tid.

6 May 2022

Dags för en lokalförändring


Vår affärsidé
är att med arbetsplatsen som utgångspunkt öka lönsamheten för våra kunder.
Genom våra tre kompetensområden skapar vi kundvärde.

 

ringarna svensk rubriker

 

Allt fler företag anlitar Nextport för att få stöd och ledning genom en lokalförändring. Syftet är att projektet ska bli lönsamt och att det ska genomföras på ett effektivt sätt. Nextport erbjuder hyresgästrådgivning, flyttprojektledning och processledning vid en lokalförändring och agerar projektledare under hela eller delar av projektet.