​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​I mars 2015 gick Nextport ​Business Relocation Partner och JLL samman och är nu verksamma inom affärsområdet J​​​LL Corporate Solutions. Besök deras webbsida..


Denna hemsida används nu istället som en blogg om allt som har med företagande och lokaler att göra. Inläggen kan komma handla om att hitta butikslokaler i Stockholm, butiksstädning, kontorsstädning, fastighetsförvaltning, kontorsflytt och mycket annat. Trevlig läsning.

Har du tröttnat på trånga Lidingö? Det är du är inte ensam om. Om du är redo att fly förorten för innerstan är det ett bra läge att ringa en flyttfirma. Orka packa och bära alla lådor själv!

Att växa upp i en kommun som Lidingö är lite som att växa upp i en småstad. Det blir lätt trångt och instängt när man kommer upp i tjugoårsåldern. Då är det dags att casha in på den där fonden dina föräldrar sparat åt dig, köpa en lya i innerstan och ta ditt pick och pack och dra. För picket och packet finns det säkert utrymme i budgeten för att hyra in personal. Att anlita en flyttfirma är inte så dyrt, inte ens om du helst inte lyfter ett finger själv.

Flyttfirman fixar allt det jobbiga med flytten

För det är faktiskt jobbigt att flytta. Allt ska fixas, sorteras, kanske tvättas, packas och inte minst bäras. Det finns bättre saker att lägga sin tid på än det. Plugget kräver en del. Efter corona-pandemin finns en hel radda restauranger på Östermalm du inte kunnat besöka på länge.

Att anlita en lokal flyttfirma på Lidingö är en toppenidé av flera anledningar. Dels kan de hjälpa dig med hela flytten, inte bara bärandet. Dels har de stor erfarenhet av just flyttsträckan Lidingö-Östermalm. När du är redo att flytta tillbaka till ön igen med fru och barn om femton år är flyttgubbarna lika rutinerade på sträckan Östermalm-Lidingö.

20 Sep 2021

Dags för en lokalförändring


Vår affärsidé
är att med arbetsplatsen som utgångspunkt öka lönsamheten för våra kunder.
Genom våra tre kompetensområden skapar vi kundvärde.

 

ringarna svensk rubriker

 

Allt fler företag anlitar Nextport för att få stöd och ledning genom en lokalförändring. Syftet är att projektet ska bli lönsamt och att det ska genomföras på ett effektivt sätt. Nextport erbjuder hyresgästrådgivning, flyttprojektledning och processledning vid en lokalförändring och agerar projektledare under hela eller delar av projektet.