​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​I mars 2015 gick Nextport ​Business Relocation Partner och JLL samman och är nu verksamma inom affärsområdet J​​​LL Corporate Solutions. Besök deras webbsida..


Denna hemsida används nu istället som en blogg om allt som har med företagande och lokaler att göra. Inläggen kan komma handla om att hitta butikslokaler i Stockholm, butiksstädning, kontorsstädning, fastighetsförvaltning, kontorsflytt och mycket annat. Trevlig läsning.

Vad gör egentligen ett tryckeri? Att det trycks saker där, det förstår man – men vad för saker? Och på vilket sätt kan ett tryckeri hjälpa dig? Här får du en snabb genomgång av det hela.

Ett tryckeri jobbar, som man hör på namnet, med trycksaker. Vad för slags trycksaker kan vara lite olika. En del tryckerier gör allt möjligt medan andra har specialiserat sig på en sak. De flesta är dock flexibla och brukar kunna anpassa sig efter kundens behov och önskemål. Nå, lite mer specifikt nu då, vad är dessa trycksaker för något? Jo, t.ex. affischer, tidningar, butiksmaterial, förpackningar, reklam eller material till mässor och monters.

Tryckeri för en tusenkonstnär

Har du skrivit en egen bok som du vill få i tryck? Då kan ett tryckeri hjälpa dig. Eller är du en sådan där som älskar att rita och måla, med penna, pensel eller i datorn? Oavsett vilket bör du inte låta dina alster bli kvar i ett dammigt hörn av skrivbordet eller i en bortglömd mapp i datorn. Sätt dem istället på pränt! Skicka dina skapelser till ett tryckeri. Tänk vad häftigt att sedan få ha dina egna konstverk på väggarna. Du kanske till och med vill börja sälja dina verk? Tryck då en större upplaga.

Vissa tryckerier har specialiserat sig på dessa dolda talanger och erbjuder sig att både trycka konstverken och sälja dem. Du skickar bara in dina alster och tryckeriet fixar resten. För varje alster som blir sålt, får du en bestämd summa, och tryckeriet likaså. En konstateljé och ett tryckeri i ett.

Reklam, informations- och marknadsmaterial

Behöver du göra reklam för ditt företag? Då kan ett tryckeri verkligen vara till hjälp. De kan trycka reklamblad, kataloger, affischer och informationsfolders. Självklart bör man även ha sina egna visitkort som man frikostigt kan dela ut här och var.

Ska företaget vara med på en mässa kan ett tryckeri även fixa material till just det ändamålet. Produkter som kan var bra att ha då är exempelvis en rollup och en monter med företagets logga på. Man kanske till och med ska ha en hel stor mässvägg med företagsloggan på? Och ett golv också? Möjligheterna är många. Har man ett event på stranden passar istället en beachflagga bra. Självklart bör man ha flyers och informationsblad.

15 Nov 2020

Dags för en lokalförändring


Vår affärsidé
är att med arbetsplatsen som utgångspunkt öka lönsamheten för våra kunder.
Genom våra tre kompetensområden skapar vi kundvärde.

 

ringarna svensk rubriker

 

Allt fler företag anlitar Nextport för att få stöd och ledning genom en lokalförändring. Syftet är att projektet ska bli lönsamt och att det ska genomföras på ett effektivt sätt. Nextport erbjuder hyresgästrådgivning, flyttprojektledning och processledning vid en lokalförändring och agerar projektledare under hela eller delar av projektet.