​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​I mars 2015 gick Nextport ​Business Relocation Partner och JLL samman och är nu verksamma inom affärsområdet J​​​LL Corporate Solutions. Besök deras webbsida..


Denna hemsida används nu istället som en blogg om allt som har med företagande och lokaler att göra. Inläggen kan komma handla om att hitta butikslokaler i Stockholm, butiksstädning, kontorsstädning, fastighetsförvaltning, kontorsflytt och mycket annat. Trevlig läsning.

Är du på jakt efter en riktigt duktig flyttfirma i Täby? Vad är det som gör att du kommer välja den du väljer? Och vad är det med din flytt som du vill slippa genom att anlita en flyttfirma?

När det är dags att flytta så har du bestämt dig för att låta en flyttfirma ta över vissa moment. Och då väljer du att bli av med själva flytten av allt ditt bohag. Men därefter väljer du mellan flyttstädning eller att få hjälp med att packa ner allt i kartonger.

Båda dessa tar väldigt lång tid och det har du egentligen inte så gott om. Du beslutar dig för att leta upp en bra flyttfirma i Täby som kan ge dig förslag och råd på hur de kan hjälpa dig att få den enklaste och bästa flytten.

Täbys bästa flyttfirma

Genom ett tips hittar du en flyttfirma som du känner verkar bra och bestämmer dig för att ta reda på lite mer. Men när du väl har fått lite information så bestämmer du dig för att gå på ett helt annat beslut än vad du ursprungligen tänkt välja.

Det känns inte längre så viktigt med priset utan att det är en flyttfirma som kan hjälpa dig med allt du önskar. Efter att ha pratat med flyttfirman så känner du att de är de absolut bästa som finns i staden, och du har dessutom bestämt dig för vad du vill ha hjälp med. En riktig storvinst!

11 Aug 2021

Dags för en lokalförändring


Vår affärsidé
är att med arbetsplatsen som utgångspunkt öka lönsamheten för våra kunder.
Genom våra tre kompetensområden skapar vi kundvärde.

 

ringarna svensk rubriker

 

Allt fler företag anlitar Nextport för att få stöd och ledning genom en lokalförändring. Syftet är att projektet ska bli lönsamt och att det ska genomföras på ett effektivt sätt. Nextport erbjuder hyresgästrådgivning, flyttprojektledning och processledning vid en lokalförändring och agerar projektledare under hela eller delar av projektet.