​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​I mars 2015 gick Nextport ​Business Relocation Partner och JLL samman och är nu verksamma inom affärsområdet J​​​LL Corporate Solutions. Besök deras webbsida..


Denna hemsida används nu istället som en blogg om allt som har med företagande och lokaler att göra. Inläggen kan komma handla om att hitta butikslokaler i Stockholm, butiksstädning, kontorsstädning, fastighetsförvaltning, kontorsflytt och mycket annat. Trevlig läsning.

När man ska sälja bostaden gäller det att den ser så bra och hemtrevlig som möjligt. Det är mycket man kan göra inför försäljningen. Många passar på att renovera strax före försäljning för att höja intresset. Men det är att stort och dyrt projekt som tar lång tid. Men det finns många enkla sätt att stylea sin bostad för att den ska bli modern och fräsch.

Professionell homestyling

Det har blivit mycket populärt med homestyling, det vill säga att man låter en inredningsexpert gå lös i sin bostad. Att låta en expert få fria händer och inreda ett modernt och vackert hem kan göra underverk. De har kunskapen och vetskapen vad som är "inne" just nu och kan ofta få ett betydligt högra pris än man annars hade fått. Det är alltså en ren investering.

Köpare i storstäderna har höga krav på känslan i hemmet och har ofta stora kunskaper inom inredning.

Hur går det till?

Ett företag som har specialiserat sig på professionell homestyling vet hur man kan inreda på bästa sätt för att det ska bli störst expert. Med hjälp av att välja passamde möbler, konst, rätt belysning och annan inredning framhävs bostadens känsla mycket effektivt.

Men man ska tänka på att det kanske inte alls är så man själv hade inrett bostaden, men man måste lita på proffsen. En duktig inredare vet precis vad som krävs för att attrahera köparna.

Gör om redan till fotograferingen

Det rekommenderas såklart att göra en homestyling redan till fotograferingen. Det är ju de bilderna som ska få köparna att vilja komma på visningen.

När man med hjälp av en skicklig fotograf blir det mycket läckra bilder och bostaden känns som ny.

Det gäller att hitta rätt stil

Alla bostäder är unika och det gäller att få fram bostadens bästa sidor. Man arbetar med gällande trender och med inredningsdetaljer. Det gäller också att det inte blir personligt för att köparna ska kunna tänka sig sin egen familj i bostaden.

Det gäller alltså att utgå från bostaden utseende och vilken inredning som finns. I vissa fall byter man ut allt och i andra fall räcker det med att piffa till och arbeta med nya inredningsdetaljer.

Det är också bra att ta en diskussion med mäklare i området där bostaden finns om vad som efterfrågas. 

Homestylingen anpassas efter bostadens förutsättningar. Det skiljer sig såklart en hel del mellan en sekelskiftsvilla och en modern lägenhet.

4 Jun 2019

Dags för en lokalförändring


Vår affärsidé
är att med arbetsplatsen som utgångspunkt öka lönsamheten för våra kunder.
Genom våra tre kompetensområden skapar vi kundvärde.

 

ringarna svensk rubriker

 

Allt fler företag anlitar Nextport för att få stöd och ledning genom en lokalförändring. Syftet är att projektet ska bli lönsamt och att det ska genomföras på ett effektivt sätt. Nextport erbjuder hyresgästrådgivning, flyttprojektledning och processledning vid en lokalförändring och agerar projektledare under hela eller delar av projektet.