​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​I mars 2015 gick Nextport ​Business Relocation Partner och JLL samman och är nu verksamma inom affärsområdet J​​​LL Corporate Solutions. Besök deras webbsida..


Denna hemsida används nu istället som en blogg om allt som har med företagande och lokaler att göra. Inläggen kan komma handla om att hitta butikslokaler i Stockholm, butiksstädning, kontorsstädning, fastighetsförvaltning, kontorsflytt och mycket annat. Trevlig läsning.

För det mesta i vårt samhälle utfärdar myndigheter regler och bestämmelser. En seriös takläggare i Stockholm måste följa kraven i Plan- och Bygglagen.

Ett land ska med lag byggas heter det enligt gammal god tradition. Vad har då detta uttryck för relevans när det gäller att lägga tak? För det första måste en firma som har takläggare följa svenska byggregler och lagstiftning kring miljöfrågor. Och naturligtvis måste firman ha försäkringar om något eller någon skadas under arbetets utförande. Om reglerna inte följs kan en takläggare fällas och få böter och straffavgifter.

Du har för avsikt att ta kontakt med en takläggare i Stockholm. Taket på din villa som byggdes för sjuttio år sedan har förlorat sin fräschör. Förmodligen finns det spruckna tegelpannor och inte minst har pannorna fått varierande kulör till följd av luftföroreningar och annat.

En takläggare i Stockholm tvättar tak

En takläggare kommer på besök och klättrar vant upp på den stege du ställt fram. Efter en noggrann undersökning får du ett besked som gör dig glad. “Det finns några skadade tegelpannor och plåtar, men du behöver inte lägga om taket”, säger takläggaren. “Jag föreslår att du låter tvätta takets tegelpannor och plåtarna kring skorsten och på vindskivorna kan vi fästa bättre och därefter måla”.

Beskedet från takläggaren gör att du begär att få en offert från firman. När arbetet är utfört enligt alla regler och bestämmelser kommer ditt tak att lysa som i fornstora dagar. Dessutom görs arbetet med reducerad kostnad eftersom det ger rätt till rutavdrag i din kommande inkomstdeklaration.

26 Jul 2023

Dags för en lokalförändring


Vår affärsidé
är att med arbetsplatsen som utgångspunkt öka lönsamheten för våra kunder.
Genom våra tre kompetensområden skapar vi kundvärde.

 

ringarna svensk rubriker

 

Allt fler företag anlitar Nextport för att få stöd och ledning genom en lokalförändring. Syftet är att projektet ska bli lönsamt och att det ska genomföras på ett effektivt sätt. Nextport erbjuder hyresgästrådgivning, flyttprojektledning och processledning vid en lokalförändring och agerar projektledare under hela eller delar av projektet.