​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​I mars 2015 gick Nextport ​Business Relocation Partner och JLL samman och är nu verksamma inom affärsområdet J​​​LL Corporate Solutions. Besök deras webbsida..


Denna hemsida används nu istället som en blogg om allt som har med företagande och lokaler att göra. Inläggen kan komma handla om att hitta butikslokaler i Stockholm, butiksstädning, kontorsstädning, fastighetsförvaltning, kontorsflytt och mycket annat. Trevlig läsning.

Hur har ni det med ljusinsläppet på kontoret? Och hur är det med inomhustemperaturen? Fönster i gamla hus har, även om de ofta är vackra, inte alltid alla de egenskaper man kan önska. De är till exempel i princip alltid konstruerade för tvåglas, vilket leder till sämre isolering och sämre ljuddämpande egenskaper än moderna treglasfönster. På ett kontor kan detta leda till att inomhusmiljön blir sämre än man skulle önska, och i vissa fall kan det till och med leda till att arbetsmiljön blir så dålig att medarbetarna får svårt att koncentrera sig och företagets produktivitet sjunker.

Det går fort att byta fönster

Detta är naturligtvis ett arbetsmiljöproblem, och något som måste rättas till. Lyckligtvis tar ett fönsterbyte inte särskilt lång tid. En firma som är vana vid fönsterbyte i kontorsmiljö kan byta fönstren på ett helt kontor på mindre än en vecka, och göra det på ett sätt som minskar störningar och besvär för medarbetarna.

Ett fönsterbyte går alltid fortare än en fönsterrenovering, eftersom fönstren vid en renovering måste häktas av och ofta tas till en verkstad. Under tiden får man bomma igen fönsteröppningarna vilket ger en tråkig arbetsmiljö, ofta i flera veckor. Vid ett fönsterbyte handlar det oftast bara om att knacka ut den gamla fönsterramen och sätta in den nya, ett jobb som en van fönsterfirma klarar på högst någon timmer per fönster.

Ett fönsterbyte spar energi

Ett byte till moderna treglasfönster spar energi, och i förlängningen pengar, åt företaget. Dessutom blir arbetsmiljön bättre, och ger medarbetarna energi så att de orkar fokusera på sina arbetsuppgifter. Detta är vinster som med råge motiverar den kostnad ett fönsterbyte på kontoret innebär. Att satsa på arbetsmiljön är en investering som alltid är värd att göra.

Det finns olika typer av energiglas, med olika grader av isolering. Gemensamt för de flesta energiglas är att de har förmåga att släppa in ljus och att behålla mer av värmen inomhus. Det finns även speciella tonade glas, som är en blandning av energiglas och solskydd och ger ett behagligt ljus inomhus och håller kontoret svalt på sommaren och varmt på vintern.

Fönsterbyte i Stockholm

Kontakta en fönsterfirma i Stockholm som erbjuder fönsterbyten och fönstertillverkning. Det gör att ni får moderna fönster som specialanpassats för att se så bra ut som möjligt, både inifrån och från utsidan. Ett fönsterbyte ska helst ha en så liten inverkan på fasaden som möjligt. Det är arbetsmiljön som ska förändras, och det till det bättre.

Här hittar du mer information om hur ett fönsterbyte går till: https://www.fönsterbytenstockholm.se

 

28 Jun 2019

Dags för en lokalförändring


Vår affärsidé
är att med arbetsplatsen som utgångspunkt öka lönsamheten för våra kunder.
Genom våra tre kompetensområden skapar vi kundvärde.

 

ringarna svensk rubriker

 

Allt fler företag anlitar Nextport för att få stöd och ledning genom en lokalförändring. Syftet är att projektet ska bli lönsamt och att det ska genomföras på ett effektivt sätt. Nextport erbjuder hyresgästrådgivning, flyttprojektledning och processledning vid en lokalförändring och agerar projektledare under hela eller delar av projektet.