​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​I mars 2015 gick Nextport ​Business Relocation Partner och JLL samman och är nu verksamma inom affärsområdet J​​​LL Corporate Solutions. Besök deras webbsida..


Denna hemsida används nu istället som en blogg om allt som har med företagande och lokaler att göra. Inläggen kan komma handla om att hitta butikslokaler i Stockholm, butiksstädning, kontorsstädning, fastighetsförvaltning, kontorsflytt och mycket annat. Trevlig läsning.

Med hjälp av en flyttfirma går det att få en enkel och smidig flytt i Stockholm. Och det kan vara både privatpersoner och företag som bokar dessa proffs.

När man tänker på en flyttfirma i Stockholm så går kanske tankarna till starka yrkespersoner som hämtar ett bohag i en bostad och förflyttar den till en annan bostad med hjälp av en lastbil. Men en vecka på en flyttfirma kan se mycket olika ut och det är många skilda uppdrag som kommer in i kalendern.

De kunder som nyttjar flyttfirmans tjänster kan vara privatpersoner och olika företag. Men det kan även vara föreningar, myndigheter och organisationer. Med andra ord alla som har något fysiskt som kan behöva flyttas mellan två adresser. Eller till och med på samma adress, men från en plats till en annan.

På schemat hos en flyttfirma

En vecka hos en flyttfirma i Stockholm, som exempelvis Flyttexperten, kan innehålla en stor mängd olika uppdrag. Det kan handla om att flytta ett piano från en våning till en annan i en större villa, eller en förflyttning av ett kassaskåp från en lokal till en annan på samma våning.

Bland alla uppdrag händer det också då och då att det behövs en mellanlagring. Kanske tar det en viss tid mellan lokalernas tillgänglighet. Men det kan även vara en bodelning eller ett dödsbo som tar lite tid att reda ut. Som flyttfirma försöker man därför alltid hjälpa sina kunder och skräddarsy sina tjänster så att alla blir nöjda.

15 Jun 2023

Dags för en lokalförändring


Vår affärsidé
är att med arbetsplatsen som utgångspunkt öka lönsamheten för våra kunder.
Genom våra tre kompetensområden skapar vi kundvärde.

 

ringarna svensk rubriker

 

Allt fler företag anlitar Nextport för att få stöd och ledning genom en lokalförändring. Syftet är att projektet ska bli lönsamt och att det ska genomföras på ett effektivt sätt. Nextport erbjuder hyresgästrådgivning, flyttprojektledning och processledning vid en lokalförändring och agerar projektledare under hela eller delar av projektet.