​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​I mars 2015 gick Nextport ​Business Relocation Partner och JLL samman och är nu verksamma inom affärsområdet J​​​LL Corporate Solutions. Besök deras webbsida..


Denna hemsida används nu istället som en blogg om allt som har med företagande och lokaler att göra. Inläggen kan komma handla om att hitta butikslokaler i Stockholm, butiksstädning, kontorsstädning, fastighetsförvaltning, kontorsflytt och mycket annat. Trevlig läsning.

En flytt är ofta stressig men med en erfaren och seriös flyttfirma brukar det gå bättre. På Södermalm finns det dessutom flyttfirmor som även erbjuder hjälp med att packa och att flyttstäda.

Det är vanligt att en flytt upplevs som ganska stressig. Till stor del beror detta på att det är mycket som måste fixas på relativt kort tid. Samtidigt ska livet helst rulla på som vanligt med arbete och familj. I en flytt ingår det också att rensa ut onödiga saker, packa, säga upp elabonnemang och bredband, med mera. Men man måste också städa ur bostaden efter sig. Sedan rutavdraget infördes har antalet flyttjänster som de olika flyttfirmorna erbjuder ökat och idag kan man även få hjälp med att packa och packa upp, men också med att flyttstäda.

Flyttfirman man anlitar måste ha försäkring

Antalet flyttfirmor har också ökat de senaste åren och det går att få flytthjälp till riktigt lågt pris. Men tyvärr är det inte alla flyttfirmor som är seriösa och väljer branschstandard. Ska man anlita en flyttfirma på Södermalm kan man inte ta första bästa utan man måste även titta på erfarenhet och referenser. Flyttfirman måste även ha både försäkring och ordentliga fordon. Anlitar man en flyttfirma som inte har någon försäkring kan man inte få någon ersättning om bohaget skulle skadas. Det är heller inte ovanligt att de oseriösa flyttfirmorna inte kommer i tid, eller att flytten tar mycket längre tid än beräknat eftersom de använder sig av outbildad och oerfaren personal. Mer om flytt kan du läsa på denna sida: flyttfirmasödermalm.com

15 Mar 2022

Dags för en lokalförändring


Vår affärsidé
är att med arbetsplatsen som utgångspunkt öka lönsamheten för våra kunder.
Genom våra tre kompetensområden skapar vi kundvärde.

 

ringarna svensk rubriker

 

Allt fler företag anlitar Nextport för att få stöd och ledning genom en lokalförändring. Syftet är att projektet ska bli lönsamt och att det ska genomföras på ett effektivt sätt. Nextport erbjuder hyresgästrådgivning, flyttprojektledning och processledning vid en lokalförändring och agerar projektledare under hela eller delar av projektet.