​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​I mars 2015 gick Nextport ​Business Relocation Partner och JLL samman och är nu verksamma inom affärsområdet J​​​LL Corporate Solutions. Besök deras webbsida..


Denna hemsida används nu istället som en blogg om allt som har med företagande och lokaler att göra. Inläggen kan komma handla om att hitta butikslokaler i Stockholm, butiksstädning, kontorsstädning, fastighetsförvaltning, kontorsflytt och mycket annat. Trevlig läsning.

Anlita en flyttfirma i Vasastan om du vill ha hjälp med tunga lyft. Lika bra är det när du vill slippa hantera en förestående flytt och bara få det gjort.

Bor du i Vasastan eller i närheten kan det vara krångligt att flytta. Det är då det kan vara skönt med lite hjälp. Den hjälpen kan du få när du anlitar en flyttfirma i Vasastan. Du kan begära en komplett flytt eller en lite enklare. Kanske vill du bara ha hjälp med de tyngsta sakerna. De som flyttar har säkra metoder att lyfta tungt. Du själv kanske förtar dig och orsakar skador. Det kan du vara utan. Det är bättre att låta experter göra jobbet.

En flyttfirma är till god hjälp vid flytt

Visst kan det vara roligt att flytta själv. Känna att man klarar av allt på egen hand. Det är dock lite vanskligt att flytta då det kan vara svårt att ta sig nerför och uppför trappor. Speciellt om du ska bära på tunga och stora lådor. Det blir ju lätt tungt då de innehåller mycket packning. Vill du ha en säker och trygg flytt kan du med fördel vända dig till en flyttfirma i Vasastan. De kan sina grejer och gör ett bra jobb. Då behöver du inte oroa dig för någonting. Bara låta allting ske på beställning.

Det ska vara roligt att flytta. Tänk nu om du bara kan få ägna dig åt att planera allt inför ditt nya liv. Då slipper du krångla med flytten. På denna hemsida kan du läsa mer om en flyttfirma: www.flyttfirmavasastan.se

14 Mar 2022

Dags för en lokalförändring


Vår affärsidé
är att med arbetsplatsen som utgångspunkt öka lönsamheten för våra kunder.
Genom våra tre kompetensområden skapar vi kundvärde.

 

ringarna svensk rubriker

 

Allt fler företag anlitar Nextport för att få stöd och ledning genom en lokalförändring. Syftet är att projektet ska bli lönsamt och att det ska genomföras på ett effektivt sätt. Nextport erbjuder hyresgästrådgivning, flyttprojektledning och processledning vid en lokalförändring och agerar projektledare under hela eller delar av projektet.