​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​I mars 2015 gick Nextport ​Business Relocation Partner och JLL samman och är nu verksamma inom affärsområdet J​​​LL Corporate Solutions. Besök deras webbsida..


Denna hemsida används nu istället som en blogg om allt som har med företagande och lokaler att göra. Inläggen kan komma handla om att hitta butikslokaler i Stockholm, butiksstädning, kontorsstädning, fastighetsförvaltning, kontorsflytt och mycket annat. Trevlig läsning.

För varje nystartat företag kommer det brytpunkter, lägen då det är dags att växla upp och göra de satsningar som behövs för att kunna fortsätta att växa i den takt man önskar. Det kan vara att anställa mer personal, att göra investeringar eller något annat som initialt innebär en kostnad men som på sikt gör att man kan tjäna mer pengar.

Att byta till ett nytt kontor, eller att skapa en ny, mer professionell inredning i sitt nuvarande kontor, kan också vara en sådan investering. Har man vuxit ur de gamla lokalerna kan en flytt till nya lokaler verkligen innebära ett lyft för företaget och dess anställda. Att byta miljö är uppfriskande, som att börja på nytt med ett oskrivet blad, och gör att man får kraft och lust att på allvar se över organisationen och vädra ut gammalt damm.

Hjälp med kontorsinredning i Stockholm

Ett företag som vill skapa en bra miljö för sina anställda och även skapa en plats där man kan ta emot sina kunder i en genomtänkt och väldesignad miljö, bör anlita en inredningsbyrå. I Stockholm är det mycket vanligt att anlita en inredningsbyrå för sin kontorsdesign. På en inredningsbyrå jobbar projektledare och designers utifrån en vision som skapas i samarbete med företaget själva, och utgångspunkten är alltid att skapa en miljö som representerar företaget och dess anställda. Till ett spelföretag kanske man vill ha en mer lekfull design, medan man till en advokatbyrå vill ha en sobrare miljö som andas professionalitet och handlingskraft.

En övergripande tanke

Med en inredningsbyrå får man hjälp av proffs, som har förmågan och modet att göra oväntade val, som verkligen gör att inredningen sticker ut. Man märker när man befinner sig i en kontorsmiljö som designats av proffs. Det råder en helt annan atmosfär av ordning och lugn, och överlag får man intrycket att det finns en övergripande tanke, en särskild stil, som präglat helheten på kontoret. Kontorsinredning är nödvändigt för att företagets lokaler inte ska framstå som kaotiska och svåra att överblicka. Utan en enhetlig tanke bakom inredningen så blir den ju bara resultatet av de anställdas individuella smakpreferenser, sammanförda till en och samma plats. Eller kanske ännu värre, en plats där ingen vågar ta ansvar för helheten och där ingenting formges eller tänks över alls.

Inredningsbyrå i Stockholm

Ett företag som vill växa och ta steget till nästa nivå gör rätt i att tänka över sin kontorsinredning. I Stockholm finns många inredningsbyråer som har vana av att skapa nya miljöer till kontor, och man kan verkligen se på dess arbetsplatser att det gagnar företaget att få hjälp med kontorsinredningen. De anställda trivs bättre, har lättare att koncentrera sig och blir även stolta över sina nya lokaler. Kunder som besöker kontoret får också intrycket att man har med ett seriöst företag med ambitioner att göra.

3 Apr 2019

Dags för en lokalförändring


Vår affärsidé
är att med arbetsplatsen som utgångspunkt öka lönsamheten för våra kunder.
Genom våra tre kompetensområden skapar vi kundvärde.

 

ringarna svensk rubriker

 

Allt fler företag anlitar Nextport för att få stöd och ledning genom en lokalförändring. Syftet är att projektet ska bli lönsamt och att det ska genomföras på ett effektivt sätt. Nextport erbjuder hyresgästrådgivning, flyttprojektledning och processledning vid en lokalförändring och agerar projektledare under hela eller delar av projektet.