​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​I mars 2015 gick Nextport ​Business Relocation Partner och JLL samman och är nu verksamma inom affärsområdet J​​​LL Corporate Solutions. Besök deras webbsida..


Denna hemsida används nu istället som en blogg om allt som har med företagande och lokaler att göra. Inläggen kan komma handla om att hitta butikslokaler i Stockholm, butiksstädning, kontorsstädning, fastighetsförvaltning, kontorsflytt och mycket annat. Trevlig läsning.

För att sköta en livsmedelsindustri på ett smidigt sätt finns det flera saker som man kan ta hjälp av för att underlätta arbetet. En sak som gör att processen flyter på bra är en bandtransportör.

När ett arbete ska utföras inom livsmedelsindustrin så bör man ha en ordentlig plan för hur arbetet ska gå till och det finns också många olika hygienkrav som måste följas till punkt och pricka. När livsmedel ska transporteras så är en bandtransportör en riktigt bra grej att investera i och i vissa fall är en produktion omöjlig utan en sådan. Så vad är en bandtransportör? Jo det är en mycket fiffig uppfinning som transporterar ett livsmedel på ett band från en punkt till en annan och detta underlättar produktionen avsevärt.

Hygien inom livsmedelsbranschen

När man producerar ett livsmedel så finns det många olika regler som ska följas för att man ska få ha produktionen igång. Med jämna mellanrum så kommer det ut kontrollanter som ser till så att alla regler följs och de hjälper till att förbättra arbetet med livsmedlet. Den smarta lösningen med en bandtransportör går utmärkt att få i en variant som är godkänd för att transportera livsmedel som inte är förpackade, så det går att använda den inom flera olika steg i produktionen. För att en bandtransportör ska vara i ett gott skick och med högsta möjliga hygien så ska den rengöras ordentligt regelbundet. För den som vill effektivisera sin produktion så är en bandtransportör det man ska satsa på.

5 Mar 2021

Dags för en lokalförändring


Vår affärsidé
är att med arbetsplatsen som utgångspunkt öka lönsamheten för våra kunder.
Genom våra tre kompetensområden skapar vi kundvärde.

 

ringarna svensk rubriker

 

Allt fler företag anlitar Nextport för att få stöd och ledning genom en lokalförändring. Syftet är att projektet ska bli lönsamt och att det ska genomföras på ett effektivt sätt. Nextport erbjuder hyresgästrådgivning, flyttprojektledning och processledning vid en lokalförändring och agerar projektledare under hela eller delar av projektet.