​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​I mars 2015 gick Nextport ​Business Relocation Partner och JLL samman och är nu verksamma inom affärsområdet J​​​LL Corporate Solutions. Besök deras webbsida..


Denna hemsida används nu istället som en blogg om allt som har med företagande och lokaler att göra. Inläggen kan komma handla om att hitta butikslokaler i Stockholm, butiksstädning, kontorsstädning, fastighetsförvaltning, kontorsflytt och mycket annat. Trevlig läsning.

Att flytta hela företaget

Att flytta ett helt företag är en stor förändring för det bolag som ska göra det. Antingen aktiverar man hela personalstyrkan att packa ihop, bära möbler och packa upp alla sakerna eller så anlitar man en flyttfirma som kommer och gör allt åt en. Här rekommenderar vi att anlita en pålitlig flyttfirma som gör arbetet, då det tar hälften så lång tid på sig att åstadkomma hela flytten än om man använder personalen, som kanske aldrig förut har ordnat med en flytt av ett helt företag tidigare i sina yrkesliv. 

Anlita pålitlig flyttfirma i Uppsala

Ska ni göra flytten inom Uppsala, eller i Stockholm kan man anlita en flyttfirma från Uppsala som gör hela flytten av företaget åt er. Inte helt oväntat är en flyttfirma mobil och van vid att ta på sig uppdrag inom en stor radie från platsen där de har sitt kontor. En flyttfirma arbetar ju dagligdags med flyttar mellan och inom städerna. Finns den i närheten av Stockholm eller i Uppsala, är de alltså vana vid flyttar som sker i de storstäderna. Man måste, med andra ord inte enbart anlita en flyttfirma, på grundval av var flyttfirman ligger.

Hitta en pålitlig flyttfirma

Alla som arbetar med tjänster av olika slag är inte lika noggranna med sakerna som kunderna skulle kunna önska sig. När du anlitar en flyttfirma är referenser och omdömen om företaget mycket viktiga att ta reda på. Har firman inte bra omdömen är det bättre att anlita ett annat, som har ett gott omdöme och omvittnat bra rykte. Till exempel bör firman alltid ha egen ansvarsförsäkring ifall att något skulle hända under arbetets gång, i sådana fall ska inte kunden drabbas utan få full ersättning av flyttfirman. Sådana kriterier är viktiga att titta efter när du väljer flyttfirma. Att hitta bra arbetare inom flytt eller städning är alltid viktigt för alla företag inom tjänstesektorn. Om du hittar ett sådant företag som hjälper dig med din företagsflytt har du hittat ett guldkorn i sanden.

Viktigt att hitta en flyttfirma med ambitioner

En flyttfirma som har ambitioner om att göra sig ett bra namn, är ju av alla de nämnda orsakerna mycket viktigt. Är de måna om sina kunder? Bryr de sig om att göra ett bra jobb? Vill de växa och blir bättre på det som de gör? Eller är de trötta och har låga förväntningar på sig själva? Sådana saker kan avgöra om det är värt pengarna eller inte. Läs mer här om du är intresserad av en flyttfirma i Uppsala.

30 Jan 2019

Dags för en lokalförändring


Vår affärsidé
är att med arbetsplatsen som utgångspunkt öka lönsamheten för våra kunder.
Genom våra tre kompetensområden skapar vi kundvärde.

 

ringarna svensk rubriker

 

Allt fler företag anlitar Nextport för att få stöd och ledning genom en lokalförändring. Syftet är att projektet ska bli lönsamt och att det ska genomföras på ett effektivt sätt. Nextport erbjuder hyresgästrådgivning, flyttprojektledning och processledning vid en lokalförändring och agerar projektledare under hela eller delar av projektet.