​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​I mars 2015 gick Nextport ​Business Relocation Partner och JLL samman och är nu verksamma inom affärsområdet J​​​LL Corporate Solutions. Besök deras webbsida..


Denna hemsida används nu istället som en blogg om allt som har med företagande och lokaler att göra. Inläggen kan komma handla om att hitta butikslokaler i Stockholm, butiksstädning, kontorsstädning, fastighetsförvaltning, kontorsflytt och mycket annat. Trevlig läsning.

När man söker efter en bostad i Stockholm, där bostadspriserna är höga och utbudet är begränsat, är det inte alltid lätt att hitta det perfekta hemmet. Men vad sägs om att förvandla en råvind till en charmig vindsvåning? Det är ett sätt att kombinera det nya och det gamla, och samtidigt skapa något unikt och lockande.

Nyproducerat och gammalt i perfekt harmoni

Många av oss drömmer om att kunna välja och vraka bland bostäderna på marknaden, men verkligheten ser oftast annorlunda ut. I Stockholm, där bostadspriserna sticker i höjden och utbudet är begränsat, kan bostadsjägare mötas av utmaningar. Men om du har sparat ihop en betydande handpenning och är redo att hitta ditt drömboende, kan en nyproducerad vindsvåning vara det perfekta alternativet.

Kanske lockas du av moderna lägenheter, men samtidigt dras du till den äldre arkitekturen eller vill bo i ett område där nybyggnation är mer sällsynt. Då är en nyproducerad vindsvåning ett spännande alternativ att överväga.

Förvandla råvindar till drömboenden

Många fastigheter har tidigare outnyttjade råvindar som har potential att förvandlas till fantastiska vindsvåningar i Stockholm. Ibland genomförs omfattande renoveringsprojekt som resulterar i unika och charmiga bostäder.

Trots att fastigheten kanske inte ser särskilt modern ut utifrån kan det dölja sig en riktig pärla inuti. Med en vindsvåning får du möjligheten att uppleva rum med snedtak som ger karaktär, högt till tak mitt i rummen och kanske till och med takfönster som släpper in naturligt ljus. Om du har tur kan du också njuta av en fantastisk utsikt över staden från din vindsvåning. Tänk dig att ha en takterass där du kan sitta och blicka ut över stadens takåsar. Där behöver du inte drömma dig bort till andra platser – du har redan allt du behöver.

23 Feb 2024

Dags för en lokalförändring


Vår affärsidé
är att med arbetsplatsen som utgångspunkt öka lönsamheten för våra kunder.
Genom våra tre kompetensområden skapar vi kundvärde.

 

ringarna svensk rubriker

 

Allt fler företag anlitar Nextport för att få stöd och ledning genom en lokalförändring. Syftet är att projektet ska bli lönsamt och att det ska genomföras på ett effektivt sätt. Nextport erbjuder hyresgästrådgivning, flyttprojektledning och processledning vid en lokalförändring och agerar projektledare under hela eller delar av projektet.