​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​I mars 2015 gick Nextport ​Business Relocation Partner och JLL samman och är nu verksamma inom affärsområdet J​​​LL Corporate Solutions. Besök deras webbsida..


Denna hemsida används nu istället som en blogg om allt som har med företagande och lokaler att göra. Inläggen kan komma handla om att hitta butikslokaler i Stockholm, butiksstädning, kontorsstädning, fastighetsförvaltning, kontorsflytt och mycket annat. Trevlig läsning.

Att genomföra en flytt kräver noggrann planering och rätt expertis för att säkerställa att allt går smidigt. Genom att anlita en professionell flyttfirma på Östermalm kan du vara trygg i vetskapen att dina möbler och tillhörigheter hanteras på bästa sätt under transporten, utan risk för skador.

Lättarbetad och säker flytt med hjälp av proffs

Att flytta kan vara en påfrestande process. Utöver att allt behöver packas, måste du också rensa och städa ordentligt. Dessutom krävs det en hel del administrativt arbete. Det är inte konstigt att stressen ibland tar överhanden. Därför är det en klok idé att överlåta flytten till experter inom området. En erfaren flyttfirma på Östermalm kan hjälpa dig med att packa dina ägodelar i kartonger och säkert transportera dem från din gamla bostad till den nya. Oavsett om du flyttar inom Östermalm eller planerar en längre flytt, är det alltid en bra idé att ta hjälp av proffs. För att göra flytten så smidig som möjligt kan du även låna förpackningsmaterial och kartonger. Att lyfta tunga föremål kräver dock rätt teknik. En kvalitetsmedveten flyttfirma har den kunskapen och erfarenheten som krävs för att du som kund ska slippa ryggbesvär och kunna sova gott om natten.

Flytta ditt kontor med hjälp av proffs

Om det är dags för ditt företag att expandera och ni behöver större lokaler, eller om era medarbetare arbetar på distans vilket gör att ni kan minska på kontorsytan, så kan en seriös flyttfirma hjälpa er. De förstår vikten av att hålla verksamheten igång även under en flytt. Därför är det avgörande med noggrann planering när det kommer till att byta lokal för företaget. Låt flyttfirman skruva isär möbler och inredning, och om det finns saker som tillfälligt inte behövs kan de hjälpa er med att transportera dem till en förrådslokal eller sopstationen. Flyttfirman på Östermalm erbjuder en rad olika tjänster som underlättar tillvaron för företagare.

12 Jul 2023

Dags för en lokalförändring


Vår affärsidé
är att med arbetsplatsen som utgångspunkt öka lönsamheten för våra kunder.
Genom våra tre kompetensområden skapar vi kundvärde.

 

ringarna svensk rubriker

 

Allt fler företag anlitar Nextport för att få stöd och ledning genom en lokalförändring. Syftet är att projektet ska bli lönsamt och att det ska genomföras på ett effektivt sätt. Nextport erbjuder hyresgästrådgivning, flyttprojektledning och processledning vid en lokalförändring och agerar projektledare under hela eller delar av projektet.