​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​I mars 2015 gick Nextport ​Business Relocation Partner och JLL samman och är nu verksamma inom affärsområdet J​​​LL Corporate Solutions. Besök deras webbsida..


Denna hemsida används nu istället som en blogg om allt som har med företagande och lokaler att göra. Inläggen kan komma handla om att hitta butikslokaler i Stockholm, butiksstädning, kontorsstädning, fastighetsförvaltning, kontorsflytt och mycket annat. Trevlig läsning.

Flyttfirma för dig som vill lämna Stockholm och flytta tillbaks till landet? Använd en med lång erfarenhet av Stockholms alla flyttvågor fram och tillbaka.

Dags att lämna stan? Du är inte ensam om att ha tröttnat på Sveriges huvudstad på sistone direkt. I dag pågår en formidabel flykt från Stockholms stress och press, och många svenskar väljer faktiskt att flytta tillbaka till de små kommuner där de en gång växte upp. Kanske är 08-områdets framgångssaga ett minne blott.

Många av de som nu lämnar huvudstaden är tillräckligt gamla för att veta vad som åsyftas med “08”. Riktnumret för de fasta telefonnumren i Stockholmsområdet. Det kan dock kräva en extra förklaring, eftersom det i dag finns många unga vuxna som knappt sett en fast telefon. Så om du ser en flyttfirma med 08-nummer behöver du inte oroa dig. Det är ett helt vanligt, legitimt telefonnummer.

Därför gillar en flyttfirma att flytta till landsbygden

Flyttfirma Peter Åkare har lång erfarenhet i branschen. En sådan flyttfirma har sett många flyttvågor komma och gå. Ibland in till Stockholm, ibland ut på landet. Just nu sker som sagt de flesta flyttar i riktning från huvudstaden.

Det innebär att din flytt sannolikt kommer bli en effektiv historia. De flesta som flyttar ut på landet eller till en mindre kommun får nämligen större boyta. Mycket lättare för en flyttfirma att ställa grejerna på plats, med andra ord. Du kanske till och med kommer få så mycket yta att du har utrymme nog att installera en fast telefon, för skojs skull.

10 Jul 2022

Dags för en lokalförändring


Vår affärsidé
är att med arbetsplatsen som utgångspunkt öka lönsamheten för våra kunder.
Genom våra tre kompetensområden skapar vi kundvärde.

 

ringarna svensk rubriker

 

Allt fler företag anlitar Nextport för att få stöd och ledning genom en lokalförändring. Syftet är att projektet ska bli lönsamt och att det ska genomföras på ett effektivt sätt. Nextport erbjuder hyresgästrådgivning, flyttprojektledning och processledning vid en lokalförändring och agerar projektledare under hela eller delar av projektet.